Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de de febrer del 2011 | 16:33
Notícia · Societat civil

Tomeu Martí analitza la situació lingüística a les Illes amb "Llibertat i llengua"

Barcelona · La llengua és la clau. Tal com ho confirmava la campanya de l'Obra Cultural Balear (OCB) del passat juliol de 2010, la situació de la llengua a les Illes Balears és un terreny delicat en el qual encara s'hi han de lliurar moltes batalles. Tomeu Martí, coordinador de l'OCB des del 2008 i un dels màxims coneixedors de la realitat cultural i lingüística a les Illes Balears, ha posat ciment a un dels pilars bàsics que més fa trontollar la cultura a les illes: la llengua.

Aquest proper divendres 18 de febrer sortirà publicada la seva darrera obra "Llibertat i llengua. 100 reflexions sobre el català a les Illes Balears", un llibre que neix amb la voluntat analítica de desglossar i radografiar la situació lingüística a les illes. "Llibertat i Llengua. 100 reflexions sobre el català a les Illes Balears" és, doncs, un estudi necessari que pretén posar en context les tan desmesurades com actuals agressions i violacions als drets lingüístics que se succeeixen, encara avui dia, a les Illes, i posar alhora a l'abast dels catalanoparlants les principals guies a través de les quals es pot treballar en favor de la conservació, promoció i ús de la llengua pròpia.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat