Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 25 de de març del 2011 | 16:41
Notícia · Societat civil

26 de març: l'assaig general del 10A

La consulta per la independència de més pes a tot Catalunya, el proper referèndum a la capital catalana previst pel proper 10 d'abril, comptarà amb un assaig general programat per aquest proper dissabte 26 de març.

La plataforma Barcelona Decideix, que havia decidit celebrar aquesta consulta de recollida de vot anticipat el passat 12 de març, ha informat aquesta setmana que, a causa de la pluja, la trobada es va haver d'ajornar quinze dies. Demà, doncs, la plataforma organitzadora de la consulta a la capital catalana omplirà els carrers del districte de Nou Barris per a celebrar una macroconsulta que serveixi de precedent a la decisiva jornada del 10 d'abril.

Concebuda com el pas previ a la consulta a Barcelona, la recollida de vot anticipat a Nou Barris del proper 26 de març posarà als carrers del vast barri de la capital catalana —prop del 10% de la ciutat en termes de població— tots els voluntaris i voluntàries del districte, així com també de la resta de plataformes de les consultes. L'objectiu: que tots els veïns de la zona puguin votar a les 31 meses troncals i prop de 30 complementàries que hi haurà repartides entre els 13 barris del districte. L'acte s'iniciarà a les 10 del matí i fins les 8 del vespre.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat