Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de d'abril del 2011 | 19:06
Notícia · Societat civil

Ariadna Gil i Quim Monzó clouen la llista de personalitats adherides a BCN Decideix

Finalment han estat 200 les adhesions que ha rebut l'entitat, amb noves incorporacions del món polític, esportiu i artístic com Joan Rigol, Carles Rexach o Gerard Quintana.

L'escriptor Quim Monzó s'ha adherit a Barcelona Decideix, en la línia del que han fet 200 persones més reconegudes socialment a Catalunya. Monzó, que ha expressat en diversos articles la seva aposta per la independència de Catalunya, ha tancat així la llista de personalitats que donen suport a la consulta, que va presentar-se amb els 100 primers noms el passat 9 de febrer.

Les últimes incorporacions a la llista inclouen persones representatives del món social i cultural del nostre país, que reivindiquen, amb la seva adhesió, el dret a decidir dels catalans. Entre els últims adherits hi ha l'exjugador d'handbol Xavier O'Callaghan; els escriptors Vicenç Altaió i Sebastià Alzamora; el cantant Gerard Quintana; l'actriu Ariadna Gil; l'advocat i exalcalde socialista de Badalona Joan Blanch; el lingüista Sebastià Serrano, i el polític i expresident del Parlament de Catalunya Joan Rigol, que ja va exercir el seu dret de vot el 26 de març en la jornada intensiva de Nou Barris.

A més dels 200 suports, Barcelona Decideix té també l'adhesió i col·laboració de 361 entitats, entre les quals destaquen Òmnium Cultural, el CIEMEN, el FC Barcelona, el Col·legi de Metges de Barcelona; el Centre Excursionista de Catalunya, Justícia i Pau, la Fundació Catdem, Unió de Pagesos, UGT de Catalunya i la Intersindical, entre moltes altres. Les entitats han cedit espais i material a Barcelona Decideix, i en alguns casos han ofert les seves seus per fer-hi recollida de vot anticipat durant tota la campanya. La Intersindical, a més, ha estat la seu de Barcelona Decideix tots aquests mesos, i l'edifici d'UGT al capdavall de la Rambla serà la seu central de Barcelona Decideix el 10A.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Societat civil
"Gràcies per ser així, SÍ"
Notícia · Societat civil
Barcelona Decideix es dissol
Notícia · Societat civil
Admesa a tràmit la demanda de Barcelona Decideix contra Hereu
Opinió · Política
Ben retratats
Crònica · Política catalana
Què hauria sortit si el 10A hagués votat un 70%?
Notícia · Societat civil
I ara què?
Crònica · Esport i Ciutadania
La catalanitat de l'USAP
Notícia · Societat civil
Els barcelonins han decidit: el sí a la independència arrasa
Crònica · Societat civil
Fent història. Un gran èxit organitzatiu, un gran èxit electoral
Crònica · Anàlisi política
10-A, més enllà de la propaganda
Indica publicitat