Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 2 de de març del 2011 | 17:59
Notícia · Societat civil

Sense urnes per la consulta

Arenys de Munt ha estat el primer municipi en donar prestada la seva urna a la consulta per la independència de Barcelona del proper 10 d'abril. La plataforma organitzadora del referèndum a la capital catalana s'ha vist obligada aquesta setmana a fer una crida a tots els pobles de Catalunya. El motiu: l'entitat encara no compta amb urnes per fer la consulta a Barcelona.

Manquen urnes per la consulta

Barcelona · Arenys de Munt, la localitat que va organitzar el primer referèndum sobre la independència de Catalunya el 13 de setembre del 2009, ha prestat aquesta setmana una urna històrica als organitzadors de Barcelona Decideix: la urna que va encetar la onada de referèndums a tot el territori català. La consulta del 10A havia de comptar, en un principi, amb les urnes que el consistori barceloní els havia de cedir per a la realització de la jornada de votacions, però Barcelona Decideix ha denunciat aquesta setmana a través del seu lloc web que les seves demandes a l'Ajuntament de Barcelona han estat completament obviades.

Barcelona Decideix, doncs, ha denunciat que l'Ajuntament de Barcelona "no ha respost les crides reiterades de l’organització per a la cessió d’urnes": "Barcelona Decideix va demanar per carta a l’alcalde Hereu, el 17 de gener d’enguany, les urnes necessàries per completar els estocs i arribar a la xifra prevista de més de 300 unitats. Davant la manca de resposta, la plataforma cívica ha decidit recórrer a altres ajuntaments del país". En aquest sentit, Carles Móra, alcalde d'Arenys de Munt, ha dit que si un alcalde "barra la veu del poble, cada cop serà menys estimat i estarà condemnat al fracàs".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat