Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 10 de de gener del 2012 | 15:03
Notícia · Societat civil

Crida per presentar al·legacions a la Llei de la Funció Pública de Bauzá

Ciutadans per la Llengua considera que els canvis previstos "són tan greus que en alguns aspectes suposarien un retrocés a temps predemocràtics".

Tribuna Mallorca · Un col·lectiu de gent, anomenat Ciutadans per la Llengua, ha posat en marxa un sèrie d'al·legacions a l'avantprojecte de Llei de la Funció Pública. Per als Ciutadans per la Llengua, el Govern de José Ramón Bauzà pretén buidar de contingut la normativa sobre llengua vigent a les Illes Balears i ho vol fer disfressant-ho de modificació de la Llei de la funció pública de la CAIB. Els canvis que vol fer, apunta el col•lectiu, són tan greus que en alguns aspectes suposarien un retrocés a temps predemocràtics.

Per al grup, un atac d'aquesta envergadura fa imprescindible una reacció contundent de la societat, i conviden tothom a presentar al·legacions a l'esborrany d'avantprojecte que el passat 27 de desembre, en plenes festes de Nadal, la Conselleria d'Administracions Públiques va treure a audiència pública. Es pot fer a títol individual o bé en representació d'una entitat, associació, descarregant-se un model de document a la seva plana web. Els Ciutadans assenyalen que, com més siguin els qui manifesten el seu rebuig a aquesta iniciativa, més poc legitimat estarà el Govern per dur-la endavant.

El col·lectiu demana a tothom que, una vegada presentat l'escrit, enviï un missatge a l'adreça ciutadansperlallengua@gmail.com. El termini per presentar els escrits d'al·legacions acaba aquest dissabte, 14 de gener, encara que la majoria de registres no estan oberts en dissabte.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat