Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 24 de de març del 2011 | 17:05
Notícia · Societat civil

En una democràcia, les coses no es decidien votant?

"Voleu dir que és antidemocràtic? No haviem quedat que en una democràcia les coses es decidien votant?" La darrera de les crides a la participació de Barcelona Decideix a la jornada del 10A s'ha estès amb força a tots els mitjans de comunicació.

No votis

Joel Joan, Anna Sahun, Òscar Dalmau, Agnès Busquets, Toni Albà, Roger Coma, Joan Carreras, Pep Anton Muñoz, Bibiana Ballbé, Mercè Pons, Lloll Bertran, Beth Rodergas, Sílvia Bel, Màrius Serra i Quim Masferrer participen en el vídeo No votis, que s'ha presentat aquesta setmana. Al vídeo s'hi detallen les incongruències i fal·làcies en contra les consultes per la independència i se'n riu de les crítiques que han rebut els referèndums a Catalunya.

"I això que la consulta trencarà la cohesió social.... al contrari! Ens fa més forts com a societat!". Per si no quedaven prou clares les regles del joc de les democràcies modernes, el darrer vídeo de Barcelona Decideix crida a la participació, ja sigui a favor o en contra, de la consulta per la independència del proper 10 d'abril. Una jornada en la qual Barcelona Decideix ha denunciat la manca de suport del consistori barceloní.

En un comunicat de premsa, la plataforma ha dit que  l'alcalde Hereu "està tancant totes les portes imaginablesa la consulta del 10 d'abril" i que això està "afectant molt negativament l'operativa de la consulta": "Tot plegat n'apuja el cost i en dificulta molt la logística". Per què negar, doncs, una iniciativa que destil·la participació democràtica? Que alguns no han entès, encara, les regles del joc?

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat