Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 4 de d'octubre del 2011 | 17:15
Notícia · Societat civil

La PPL i el WICCAC demanen a Twitter i Amazon que incorporin el català

Les entitats preparen un document per demanar a aquestes plataformes d'Internet que incorporin la traducció en llengua catalana a les seves webs.

Barcelona · Després de la massiva campanya liderada pel hashtag #twitterencatala a favor de la traducció de Twitter en la llengua pròpia, ara la Plataforma per la Llengua i l'entitat WICCAC han decidit enviar a ambdues empreses Amazon i Twitter un document per demanar-los que incorporin la versió en català de les seves webs.

El document, segons han informat les entitats, vol destacar la importància del català, que està considerada una de les llengües més actives del món a Internet. La Plataforma per la Llengua ha indicat que la carta s'enviarà a les seus internacionals de les dues companyies, ja que "l'experiència demostra que moltes vegades les seus internacionals entenen millor els arguments sobre l'ús de les llengües que les respectives seus a Espanya".

Amazon.es, la filial a l'Estat espanyol de la gran botiga en línia nord-americana, que és el portal de vendes més important i diversificat del món, està operativa des d'aquest mes de setembre. Per la seva banda, Twitter va incorporar fa dues setmanes set noves llengues de la seva versió web, d'entre les quals algunes tenen menys parlants que els parlants amb què compta el català.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat