Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 15 de d'abril del 2013 | 18:54
Notícia · Societat civil

L'AMI insta els ajuntaments a pagar els impostos a Catalunya

L'associació ha avançat que vol aplicar la mesura abans de l'estiu amb el vistiplau del Govern i ha informat que presentarà mocions a tots els municipis adherits demanant-los que es tanquin totes les subdelegacions que l'Estat té a Catalunya.

Font: ANC. · La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), ha assegurat aquesta setmana que, en el camí cap a l'Estat propi, s'ha de fer un pas endavant en la sobirania fiscal

Per aquest motiu, l'entitat ha engegat una campanya a tots els consistoris adherits (701 pel moment) per tal que paguin els seus impostos (IVA i IRPF) a la hisenda catalana a partir d'aquest estiu de 2013. D'aquesta manera, l'AMI busca que Catalunya tingui una idea sobre el volum de diners que genera.

L'AMI ha indicat que els tràmits interns per tal de començar a pagar els impostos a l'Agència Tributària Catalana ja han començat i també ha assegurat que es busca l'objectiu de tenir la "maquinària entrenada" per quan Catalunya esdevingui estat independent, segons ha indicat el seu president Josep Maria Vila d'Abadal. Tanmateix, el President d l'AMI també ha assegurat que la iniciativa s'ha de fer d'acord amb el Govern "per no col·lapsar els serveis tècnics i per tal que sigui eficaç".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat