Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 30 de d'octubre del 2014 | 20:56
Notícia · Societat civil

L'ANC i Òmnium insten tothom a anar a votar el 9N encara que no hi hagi urnes

Ambdues entitats, a través de la campanya Ara és l'hora, s'han posat a treballar per a engegar una marató de trucades que cridi a la participació a partir del 5 de novembre.

Barcelona · "Passi el que passi d'avui i fins el dia de la consulta, el 9N a les 9 del matí tothom a fer cua als col·legis electorals". Amb aquesta frase la presidenta de l'Assemblea (ANC), Carme Forcadell, ha resumit la posició de l'entitat i també d'Òmnium Cultural davant la presumible impugnació de la nova consulta proposada per Artur Mas pel proper 9 de novembre.

Forcadell ha defensat que presentar-se als col·legis electorals encara que no hi hagi urnes serà un gran acte de denúncia de "l'Estat opressor" que posa en qüestió la llibertat d'expressió del poble de Catalunya. Per la seva banda la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals ha exposat que "les urnes del 9N reafirmaran la nostra dignitat com a poble" i ha recordat que el 9N "és clau" per a poder guanyar "el partit definitiu", en referència a unes eleccions plebiscitàries.

Ambdues han presentat aquesta setmana, dins del marc de la campanya Ara és l'hora, la iniciativa Marató 9N, amb la qual es pretén enviar milions de trucades amb l'objectiu de fomentar la participació en la consulta del 9N. L'acció es desenvoluparà durant els dies 5, 6, 7 i 8 de novembre a través de milers de voluntaris i personalitats de la societat catalana amb un doble format: realitzar trucades individuals a amics i familiars o parlar amb persones de manera aleatòria a partir d'una centraleta habilitada per la campanya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat