Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de de juny del 2012 | 18:01
Notícia · Societat civil

L'esport català, amb l'ANC

L'esport del país se suma als objectius de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a favor d'un referèndum per la independència del país. La nova sectorial de l'ANC es presentarà el proper 18 de juny al Centre Excursionista de Catalunya a les 20 hores.

Barcelona · Representants de federacions i atletes seran presents a la presentació de la sectorial d'esportistes de l'Assemblea: l'anomenada Esportistes per la Independència. Aquesta sectorial de l'ANC pretén donar a conèixer els avantatges que comportarà pel món de l'esport el fet de tenir un estat propi, així com també busca mobilitzar i fer créixer l'independentisme en aquest sector.

L'acte comptarà amb la presència de diversos representants d'entitats i federacions esportives, com el Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme, el Tomàs Moral, president de la Federació Catalana d'Handbol, el Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, el Ricard Llorens, president de l'Agrupació Atlètica de Catalunya, el Josep Manel Puente, president del Centre Excursionista de Catalunya, i representants de la UFEC, entre d'altres.

A la presentació també hi intervindran el Josep Maria Santasusana i el Jordi Gispert, de l'assemblea sectorial de l'ANC, i les membres del Secretariat Nacional Carme Forcadell, Núria Jàvega i Anna Bernabeu. Han confirmat també la seva assistència a l'acte el Jordi Merino, president de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, l'Antoni Ayza, president de la Federació Catalana d'Escacs, el Joan Egea, president de l'Associació de Beach Tennis Catalunya, el Francesc Serra, vicepresident de la Federació Catalana de Korfbal i el Joan Jover, guia internacional d'alta muntanya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat