Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 14 de de novembre del 2014 | 20:21
Notícia · Societat civil

Tot a punt per a la onzena edició de la Festa pel joc i el lleure en català

La joguina en català continua essent una minoria --només el 6%-- en l'oferta total de joc i lleure que es pot trobar a les botigues catalanes. Davant d'aquesta deficiència permanent, la Plataforma per la Llengua ja té a punt tots els preparatius per a la Festa pel joc i el lleure en català d'enguany.

M. Folch · Els membres de la Plataforma per la Llengua han endegat una nova edició de la Festa pel joc i el lleure en català, que enguany celebra els seus onze anys.

La Plataforma, l'ONG del català, sempre conscient de la baixa presència de la llengua pròpia a les joguines que es comercialitzen al país ─als establiments de Catalunya només s'hi troben prop de 600 joguines en català-- ha decidit tirar endavant una nova edició de la Festa pel joc i el lleure en català amb un objectiu doble: per una banda promoure el joc en català, per`l'altra denunciar l'actual situació minoritzada.

La trobada d'enguany serà el proper 30 de novembre de 10h a 15h al Passeig Lluís Companya (Arc de Triomf) de Barcelona i comptarà amb una fira de botigues i entitats que promouen el català en els jocs i joguines per als més petits de la casa, i amb activitats programades dirigides als més petits. Podeu consultar tota la infromació clicant aquí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat