Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 11 de de maig del 2012 | 18:49
Notícia · Societat civil

Tot a punt per a l'Acampallengua 2012

La trobada juvenil que cada any se celebra a les Illes aterra, aquest any, a Manacor el cap de setmana del 2 i el 3 de juny.

Barcelona · Joves de Mallorca per la Llengua han presentat aquesta setmana la nova edició de l'Acampallengua, que enguany se celebrarà el cap de setmana del 2 i el 3 de juny al municipi mallorquí de Manacor. L'Acampallengua d'enguany coincideix amb les festes del municipi i comptarà amb cercaviles, concerts, mostres de cançons d'autor i de grups novells i xerrades.

L'Acampallengua, que va néixer l'any 1997, és una trobada juvenil que té lloc cada any a un municipi diferent de Mallorca. Els objectius de la seva organització són la promoció de la cultura feta en català a Mallorca i al conjunt del territori de parla catalana, així com l'impuls de la participació dels joves a la vida associativa. Enguany l'Acampallengua també servirà de plataforma de protesta per la política de supressió de la llengua pròpia impulsada pel govern de Bauzá.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat