Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de de març del 2013 | 17:34
Notícia

TotSuma: el finançament col·lectiu arriba a Catalunya

Un dels fenòmens de més volada a la societat civil durant els darrers mesos ha estat el micromecenatge. La crisi econòmica i la implicació personal del consumidor amb el producte han catapultat plataformes com Verkami, destinades a finançar projectes a partir de les aportacions econòmiques dels consumidors.

Barcelona · Acció Cultural del País Valencià, Cafè amb Llet i L'endemà d'Isona Passola són tres dels projectes de micromecenatge que més s'han fet veure als mitjans de comunicació dels Països Catalans. A partir del gran èxit que ha generat la contribució econòmica a títol personal a diversos projectes ha nascut TotSuma, la primra plataforma catalana de finançament col·lectiu.

TotSuma ha sorgit com una nova eina finançament col·lectiu de projectes que, alhora, busca l'objectiu d'incrementar i donar impuls a tots aquells projectes que potenciïn la llengua i la cultura catalanes i que treballin pel progrés i la sobirania del país.

TotSuma s'ha posat en marxa aquesta setmana i, de moment, ja té tres projectes actius i ha recaptat gairebé 759 euros a través de l'aportació de 24 micromecenes. Les aportacions econòmiques als projectes que acull TotSuma són individuals, d'import lliure i destinades a un projecte en concret.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat