Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 1 de d'octubre del 2012 | 19:08
Notícia · Unió europea

"Un nou estat català no té per què sortir de la UE"

La CE no dóna suport a les teories més apocalíptiques sobre el futur d'una Catalunya independent. Aquesta setmana, Brussel·les ha reconegut per enèsima vegada que cap llei no assegura que l'Estat català quedaria fora de la UE.

Barcelona · La vicepresidenta de la Comissió Europea (CE), Viviane Reding, ha assegurat a una entrevista al Diario de Sevilla que la legislació internacional no diu res que asseguri que Catalunya quedaria fora de la Unió Europea: "Un nou estat català no té per què sortir de la UE". 

"He sigut una de les poques persones no catalanes a rebre la Creu de Sant Jordi i sé que el sentiment de Catalunya és profundament europeu", ha assegurat l'entrevistada al rotatiu. Reding, membre del Partit Popular Europeu, ha dit que "confia" en el sentit europeu del catalans i no pensa "ni per un segon que Catalunya vulgui abandonar la Unió Europea".

La vicepresidenta de la Comissió Europea (CE) és coneguda per les seves declaracions a favor de l'etiquetatge en català i en qualsevol altre llengüa que permeti un increment de les vendes dels productes: "A Luxemburg, les etiquetes són el luxemburguès, francès, alemany i anglès, i així podem exportar productes a tot arreu. Crec que el multilingüisme és la solució".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat