Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de de novembre del 2016 | 13:13
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Miquel Sellarès
Periodista

Siguem seriosos i reforcem TV3

TV3 demana dinou milions d'euros per repensar de dalt a baix el model de programació estrenat el passat 2009 i que ara hauria quedat superat i no seria prou competitiu.El seu director, Jaume Peral, 

ha explicat que sense aquesta aportació extraordinària per al pressupost de l'any vinent la nostra televisió pública no podrà reformar la seva graella ni podrà ser competitiva.

Quan parlem d'estructures d'estat hem de tenir en compte que caldrà construir-ne de noves, sí, però que abans caldrà revitalitzar les que ja tenim i que són bàsiques: el sistema educatiu, el sistema sanitari, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la nostra Seguretat Nacional. En som conscients? Deixem de fer volar coloms i reforcem les columnes bàsiques del nostre projecte nacional.

Seria possible el país i l'imaginari col·lectiu que tenim en l'actualitat sense TV3 i la resta d'emissores públiques? Donem doncs els diners que calguin a TV3 per tal que aquesta pugui continuar donant batalla a les desenes de canals monolingües espanyols que envaeixen el nostre espai nacional de comunicació sense contemplacions intentant imposar un model uniformador  i un imaginari col·lectiu espanyol. Així, mentre ells continuen guanyant terreny nosaltres discutim per dinou milions d'euros per a la nostra televisió.


Em pregunto, doncs, ens estem prenent seriosament el Procés i les seves estructures? Deixem de fer el ridícul. L'estat se'n fot de nosaltres.



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Sellarès
Miquel Sellarès
Periodista
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Forcadell: La línia vermella
Opinió · Política catalana
2017: Mobilització, disciplina i discreció
Opinió · Política catalana
PP, Ciutadans i el PSOE: "Todo por la Pátria"
Opinió · Política catalana
Un pas endavant: Ara tots ferms !
Opinió · Política catalana
Puigdemont-Junqueras gaudiu de tot el meu suport i la meva confiança!
Opinió · Política catalana
Manipular: Sant Boi 2016
Indica publicitat