Dimecres, 5 de juny del 2013 | 18:58
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació del llibre 'Esquerra Republicana de Catalunya, 1931 - 2012, una història política'
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Cal una nova política de comunicació
El Govern de la Generalitat ha reestructurat amb èxit la seva projecció exterior, i les explicacions a les rodes de premsa posteriors als consells exectutius de cada setmana, fetes pel conseller de la Presidència i portaveu, Quico Homs, han creat un estil propi que uns accepten i d'altres menystenen. Però allà on es genera un consens generalitzat entre el Goven, els departaments, CiU i també ERC és en l'opinió que el Govern no sap comunicar ni tampoc no té una estratègia elaborada ni compta amb una planificació d'aquells mitjans de què disposa.
 ·
Notícia
Exclusiva de TribunaTV: presentació del llibre 'Esquerra Republicana de Catalunya, 1931 - 2012, una història política'
Tribuna.cat ha pogut assistir aquesta setmana a l'acte de presentació del darrer llibre publicat pel professor universitari i historiador Joan B. Culla.
 ·
Llibres / revistes
Una troballa excepcional per a la literatura del dinou
 ·
Crònica · Pla de lleida
Morán
Ivan Mambrillas
El periodista que va explicar-nos la grandesa i, sobretot, els desficacis de l'homo hispanicus comunista ─segurament, l'únic contemporani capaç de fer-ne una crònica prolixa i, alhora, divertida; militant i, alhora, despietadament honesta─ és un home llest que, de tant en tant, se'n passa.
 ·
Notícia · Societat civil
Concert per la Llibertat: Ã’mnium estudia posar a la venda noves entrades
En pocs dies s'han exhaurit les entrades per al macroconcert organitzat per Òmnium i l'ANC al Camp Nou el proper dia 29 de juny. En aquest sentit, Òmnium ha assegurat que s'està estudiant la possibilitat d'alliberar algunes entrades que en un principi no s'havien previst de vendre.
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "Avui, a Europa, els països petits encapçalen tots els rànquings de benestar precisament per la seva mida"
"Val més parlar amb una veu pròpia, encara que sigui petita, que no pas amb una veu aliena, encara que sigui forta. Com Holanda, vaja. O com Dinamarca, si Holanda ens sembla massa gran".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
La dignitat nacional del PSC
En la política catalana s'està donant un lamentable espectacle, el protagonitzat per tres personatges que avui dia configuren la imatge externa de l'actual PSC. Per una banda, el seu primer secretari, Pere Navarro, que és el dubte personificat en el camp nacional i que és incapaç de protagonitzar un lideratge sòlid d'aquesta força cabdal per a l'estabilitat del model polític català. En segon lloc: el bon noi de possible casa bona que és Maurici Lucena.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí