Dimecres, 20 de febrer del 2013 | 18:40
Opinió
Marcar l'agenda també és dret a decidir
Lluc Salellas
Periodista i politòleg
"No deixis que la resta et faci anar per camins que ni tan sols tu havies contemplat com una possibilitat". Aquesta deu ser la segona lliçó a qualsevol l'escola d'estragègia de comunicació. És així. A la primera de canvi. Passarells i sense capacitat de reflexionar.
Crònica · Seguretat
La dignitat de la nostra policia
El nostre país, els ciutadans i les nostres institucions han de creure que disposen d'una policia moderna, integral i preparada per a ésser la veritable Policia Nacional de Catalunya. I, per tal que això sigui possible, no es pot permetre el seu menyspreu que es duu a terme, de vegades, des d'una part de la nostra classe política i, sobertot, des de les institucions de l'Estat a Catalunya.
 ·
Notícia · Societat civil
Jordi Porta, doctor 'honoris causa' per la UAB
El president de la Fundació Enciclopèdia Catalana, expresident d'Òmnium i expresident de l'Opinió Catalana ha estat condecorat a la Universitat Autònoma de Barcelona per la seva tasca en el camp de les ciències socials a Catalunya.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Visca la revolució
Ivan Mambrillas
Llegim aquests dies, per atzar, sobre els crims i desficacis de l'homo hispanicus comunista, misèries que mai no s'expliquen, només, per les constriccions del medi, i que, un cop difoses, van ser motiu de fruïció per a conservadors fatus i mentalment mandrosos, que van reprendre la cançoneta: "els redemptors socials són perillosos sociòpates".
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "Tinguem-ho tots clar: estem en guerra"
"L'objectiu [de l'Estat] és aturar les aspiracions independentistes de Catalunya, igual que en un moment determinat ho va ser el País Basc. És una maniobra lògica".
 ·
Recull de premsa
Casas: "Calia canviar els veterans ambaixadors espanyols per joves sobiranistes preparats"
Casas ha nomenat Roger Albinyana i Albert Royo en aquest canvi, dels quals ha dit que "seran discrets, però aniran de cara".
 ·
Crònica · Política catalana
La millor resposta: una "moció unitària de sobirania"
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Els mitjans de comunicació del règim constitucional centren l'agenda periodística de Catalunya en els dossiers d'espionatge polític. La policia fa un enorme desplegament amb agents tapats amb passamuntanyes a la comarca de la Selva. Es comprova que a casa nostra hi ha la corrupció típica dels partits constitucionalistes. Però es constata també que és "caça menor", a nivell de les nostres menors competències.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí