Dilluns, 7 de gener del 2013 | 19:42
Opinió
Prou ha costat!
Josep Poca
Escriptor
"Jo també hi era", vaig escriure el gener del 2004. Ho feia per constatar la meva presència en una de les tribunes del Parlament el dia que Carod oferí el seu suport al govern del president Pujol, per tal que aquest pogués trencar les amarres amb el PP. Aquella estesa de mà havia estat llargament desitjada per a molts. "Per fi! Ja era hora!", xiuxiuejaven bona part dels diputats de CiU i d'ERC.
 ·
Notícia
L'ANC enceta el debat 'La Catalunya independent que volem'
L'entitat començarà el proper 11 de gener un nou cicle de taules rodones que, sota el nom 'La Catalunya independent que volem', comptarà amb la participació d'experts i personalitats catalanes de diversos àmbits.
 ·
Recull de premsa
Casas: "L'èxit del procés depèn de si CiU i ERC aconsegueixen consolidar el suport d'ICV i de la CUP"
"És bo que fins que això passi -el 2014- el protagonisme recaigui en el Consell de la Transició Nacional i en el Parlament".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Per poder construir l'estat estem refent finalment la nació. Ja era hora"
"El referèndum no seria un anacronisme de caràcter atàvic o caduc, sinó un anacronisme d'anticipació".
 ·
Llibres / revistes
El pacte per la llibertat
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Una monarquia contra el dret a decidir
Vénen temps decisius i cal prendre partit. Això implica desbrossar les paraules, els conceptes. Saber –i denunciar– que en el nou escenari que obrim no hi ha actors neutrals. Tothom, ara més que mai, haurà de jugar un rol en el procés cap a l'Estat propi. La monarquia espanyola també i que ningú ho dubti: properament s'activarà per tal de frenar-lo.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí