Dijous, 14 de març del 2013 | 19:24
 ∑
Notícia · Comunicació
El Temps: 1.500 n√ļmeros
El setmanari El Temps ha publicat el seu 1.500 n√ļmero aquesta setmana amb un objectiu prioritari per a la revista: la normalitzaci√≥ de les publicacions en llengua pr√≤pia en l'espai de comunicaci√≥ catal√†.
Opinió
Això és una guerra
Miquel Strubell
Socioling√ľista
Fa pocs dies, vaig ser convidat per Vilaweb, al costat d'Enric A√Įnsa, Pere Pug√®s i Miquel Sellar√®s, a explicar com vam posar en marxa l'ANC. Entre oradors brillants, vaig fer el que vaig poder. Celebr√†vem el primer aniversari de l'Assemblea Nacional Catalana, un dels organismes creats amb l'aspiraci√≥ de tenir una vida ben curta: tenim molt pressa, que va dir Heribert Barrera. Un cop recuperada la independ√®ncia de la naci√≥ catalana, tothom cap a casa!
 ∑
Notícia · Política
El Parlament demana la substitució de la delegada del govern a Catalunya
La seva actitud hostil, la permanent cerca de conflicte al territori, les seves obsessives persecucions a les banderes dels ajuntaments catalans i la seva destresa en enfrontar els cossos de seguretat a Catalunya han fet vessar un got que fa temps ja era al límit.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Una catalano-argentina feliç amb el Papa Francesc
La catalano-argentina sor Lucía Caram és molt feliç amb l'elecció del cardenal argentí Jorge Mario Bergoglio com a Papa Francesc. Val la pena tenir en compte les opinions d'aquesta monja dominica, autora de "Mi claustro es el mundo".
 ∑
Llibres / revistes
1.500
 ∑
Recull de premsa
Villatoro: "El general Chicharro no √©s l'√ļnic que tria la p√†tria abans que la democr√†cia. √Čs l'√ļnic que ho diu clar"
"El que es vol és impedir per tots els mitjans que els catalans siguin consultats sobre quin futur volen".
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Cal la dimissió del ministre Fernández Díaz
Tot i que √©s in√ļtil demanar dimissions perqu√® all√≤ que s'aconsegueix √©s refor√ßar encara m√©s els c√†rrecs, la dimissi√≥ irrevocable del ministre espanyol Fern√°ndez D√≠az seria un fet normal en qualsevol democr√†cia occidental.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠