Dijous, 22 de gener del 2015 | 18:40
Opinió
Qui dia passa...
Carme Arenas
Filòloga i presidenta del PEN Català i de Linguapax Internacional
L'acord CIU i ERC, amb la benedicció de l'ANC, d'Òmnium i de l'AMI ha significat un guany molt important no pas per al nostre Procés, sinó per donar més llargues a tot plegat.
Entrevista · Afers religiosos
"Hi ha persones a Europa que viuen com si estiguessin a l'Atlas"
Joan B. Culla
Historiador
Tribuna.cat ha entrevistat en exclusiva Joan B. Culla (Barcelona, 1952), historiador i analista. Coneixedor de la realitat internacional, intel·lectual catalanista, es defineix com una persona d'unes poques conviccions però constants. El seu nom va aparèixer per primer cop en un diari l'any 1967. Encara no havia fet setze anys. En una carta al director, protestava per l'enfocament de TVE en el conflicte àrab-israelià.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Un bisbe social a Barcelona
L'arxidiòcesi de Barcelona compta amb un bisbe social. És Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar des del 21 de març del 2009.
Enquesta
L'afer de 'Ciutat Morta' servirà per donar més transparència a la Policia i la justícia?
 ·
Notícia
2014: l'any amb més registres al domini .cat
Un nou èxit per a la Fundació PuntCAT: aquest passat 2014 els registres .cat van ser els més elevats des de la creació de la mateixa fundació, tot un rècord per a l'entitat que ja té més de 5 anys.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Les municipals marcaran la preeminència del factor social i l'objectiu d'higiene democràtica en tot el procés"
"Encetar el cicle electoral per les municipals suposa privilegiar la dimensió més concreta i prosaica de la política. I aquest fet marcarà la preeminència del factor social".
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "El sobiranisme ha de fer una gran reflexió: quines fortaleses i debilitats tenim? Tenim sentit d'Estat?"
"Sabem actuar com un Estat? Tenim els dirigents amb la força i determinació per afrontar en 6 mesos allò que no han fet en els darrers 2-3 anys?"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí