Dimarts, 1 de setembre del 2015 | 13:42
Crònica · Informe SIC
Informe SIC : "L'estratègia de l'estat vers Catalunya"
Introducció:

L'estat, les seves institucions, les seves clavegueres i els seus líders X no acaben d'entendre's de cara a establir una estratègia comuna i definida contra el procés català.El PP no està interessat en resoldre el conflicte perquè el vol utilitzar com a argument fonamental  de la seva campanya a nivell estatal de cara a les properes eleccions generals i perquè així pensen podran tornar a assolir la majoria absoluta.
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Notícia
Ha mort Climent Garau i Arbona, referent nacional a les IIles.
Climent Garau ha estat un referent de la construcció nacional de les IIles Balears, les seves institucions i la seva cultura. En plena clandenistitat i en la lluita contra el franquisme el vaig conèixer personalment i vàrem col.laborar de forma estreta en la construcció d'estructures de sensibilització nacional a través de diverses publicacions i iniciatives.
 ·
Recull de premsa · Política
Jumqueras: "Junts pel Sí no té cap més raó de ser que la voluntat inequívoca de fer la independència"
El president d'ERC, Oriol Junqueras, escrivia fa uns dies al  Punt Avui un article d'opinió on explicava les seves raons per formar part de la candidatura de Junts pel Sí i n'explicava el projecte.
 ·
Recull de premsa
Torra: "La constitución es la respuesta al independentismo", afirmen, quan justament és tot el contrari, l'independentisme és la resposta a la Constitució espanyola"
En un article al Punt Avui l'editor i escriptor, Quim Torra, destaca que "tenim a l'abast el que cap generació abans que la nostra havia sommiat" i es referma
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí