Dilluns, 11 de maig del 2015 | 19:57
Opinió
El Priorat: oportunitats i realitats
Josep Poblet i Tous
President de la Diputació de Tarragona
Hi ha indrets turístics que, per petits que siguin o amagats que estiguin, són coneguts arreu del món.
Crònica · Informe SIC
I més del Grup Godó i del nou 'El Observador' digital...
L'informe SIC del passat 22 d'abril ha sigut un dels més llegits dels darrers anys a Tribuna.cat. Agraïm la confiança dels nostres lectors. Dia a dia es cofirmen les informacions i estratègies de l'Estat i les clavegueres que vam anunciar en el nostre informe. A Catalunya, l'Estat i les clavegueres han començat a aprendre que cal actuar amb subtilesa: aquí no s'hi val l'estil d'El Mundo i La Razón, sinó que s'ha d'intoxicar amb una eina de prestigi i credibilitat com és La Vanguardia o el Grup Godó.
L'acudit
Per Puyal
Opinió
La revolució de les agendes: la independència avança en allò quotidià
Elvira Durán Costell
Membre de Súmate
Fa dies que em ronda pel cap aquest article, però ha estat difícil trobar una estona per escriure'l perquè la meva agenda no em dóna treva.
Llibres / revistes
Per un català del segle XXI
Recull de premsa
Huguet: "De cara al 27-S, cal mobilitzar els catalans a l'exterior i els ciutadans de les àrees metropolitanes"
"La pluralitat de llistes en les eleccions plebiscitàries –amb un parell de clarament esquerranes– és clau per passar el rasclet entre aquest espai social, l'únic on es pot créixer".
Recull de premsa
Casas: "Convergents i republicans es necessiten i necessiten no fer-se mal"
"Perquè tot surti bé el 27-S, convergents i republicans han de tenir en compte que el seu acord ha de funcionar en dos àmbits: el del procés i el de la gestió diària".
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
24-M: derrotar el PP i C's als Països Catalans
Aquest 24-M tots els sobiranistes i demòcrates sense excepcions hauríem de fer pinya i escombrar el PP de la política de Catalunya i alhora frenar també el seu succedani: C's, un partit que a Catalunya és el flagel contra la llengua i cultura nacional catalana. Si el 24-M s'aconsegueix derrotar i marginalitzar el PP, prepararem l'aterratge del sobiranisme pel procés i per al 27-S.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí