Dilluns, 22 de febrer del 2016 | 13:15
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
Cisco Live, La Nit i el MWC
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
Vivim un moment tecnol√≤gic molt √†lgid. I, no nom√©s pel Congr√©s Mundial de Telefonia M√≤bil (MWC), sin√≥ que tamb√© pels altres esdeveniments tecnol√≤gics que aquests dies s'han produ√Įt al pa√≠s i fora d'ell.

Opinió · Política
L'Observatori Ciutadà contra la Corrupció
Jaume Marfany
Filòleg
Destruir, arru√Įnar, fer malb√©, seduir, subornar, falsificar, depravar...Aquest √©s el significat del verb corrompre d'origen llat√≠. Un concepte, el de corrupci√≥, molt ampli, per√≤ que clarament identificar√≠em amb l'√ļs del poder, de qualsevol poder, per assolir beneficis particulars o sectorials, per√≤ que no tenen res a veure ni s'identifiquen amb el b√© com√ļ d'una societat.

 ∑
Notícia · Política catalana
Demòcrates per Catalunya vol incorporar CSQP a la Mesa de partits
Demòcrates de Catalunya ha celebrat el seu primer Consell Nacional  amb la participació dels 200 consellers nacionals i  on s'ha acordat el full de ruta polític dels propers mesos.D'altra banda el Consell Nacional ha escollit al demòcrata Joan Rigol, president del màxim òrgan entre congressos de la formació política, i als demòcrates
 ∑
Notícia · Política catalana
Barcelona en Com√ļ vol liderar la conflu√®ncia d'esquerres a nivell catal√†
La formació d'Ada Colau aprova en el plenari de dissabte passat en assemblea la idea d'Ada Colau de crear una confluència d'esquerres que lideri l'espai de l'esquerra a Catalunya, basada en tres eixos: 'radicalització democràtica, defensa dels drets socials i sobirania'.
 ∑
Crònica · Política
I demà, la llibertat
La pau mai no es fa sola: hi ha els que la cerquen i l'habiliten. I n'hi ha que la torpedinen i sabotegen. I si Otegi, com a precursor, √©s indiscutiblement dels primers, l'immobilisme del b√ļnquer de l'Estat ocupa el p√≤dium dels segons.
 ∑
Recull de premsa · Política
Padovan: "El màrqueting de CDC: quants errors"
L'empresari  Nicola Padovan afirma en un article al diari Ara en relació a CDC "Quin mareig i quines tribulacions han hagut de passar els pobres votants d'aquesta formació en tants pocs anys. I quina superficialitat els estrategs de Convergència en la gestió d'un brand amb tanta potència, sense tenir en compte la força de la paraula, el verbum d'evangèlica memòria".
 ∑
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Subvencions encobertes a les llicències de la TDT
Pareumàquines és una secció diària d'Àlex Gutiérrez al diari Ara, especialitzada en l'observació i anàlisi dels mitjans. Aquesta secció s'ha convertit, possiblement, en la millor anàlisi de la premsa catalana i espanyola sobre els mitjans de comunicació.
 ∑
Recull de premsa · Política
López-Bofill:"Legalitat de la secessió"
En un article al Punt Avui el  professor de Dret constitucional a la Universitat Pompeu Fabra, Héctor López Bofill ens recomana el llibre "Justícia i legalitat de la secessió" de Pau Bossacoma del que afirma és "el text més rellevant a escala mundial sobre la teoria del dret de secessió en contextos democràtics".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠