Divendres, 15 de novembre del 2013 | 19:57
 ·
TribunaTV
'Fes Escola Valenciana!' arriba als 60.000 euros: gràcies!
Opinió · Política
PP-PSOE es queden el PSC, cal salvar UDC i ICV
Antoni Reig
Periodista
L'evolució de la societat catalana en els últims anys, que ha situat en primer pla el procés sobiranista, està clarificant ràpidament el panorama polític. En la marxa cap a la independència, acompanyen al nostre poble CDC, ERC i les CUP. En el camp unionista, s'hi han situat PP i Ciutadans. Enmig, nedant entre dues aigües, PSC, UDC i ICV.
 ·
Notícia
Ona Mediterrània inicia les emissions regulars aquest desembre
En un clima social de resistència absoluta a les Illes Balears, un nou mitjà de comunicació està a punt d'entrar en escena a finals d'any.  Ona Mediterrània, una emissora generalista impulsada per l'Obra Cultural Balear (OCB), començarà les emissions per FM, internet i dispositius mòbils aquest desembre.
 ·
Notícia · País Valencià
Escola Valenciana celebra l'èxit de la campanya 'Fes Escola Valenciana!'
En un dels contextos polítics, socials i culturals més complicats de la democràcia per al País Valencià, bona part de la seva societat ha fet pinya per a recolzar la darrera iniciativa verkami d'Escola Valenciana, que aquesta setmana ha assolit el seu objectiu de 60.000 euros.
 ·
Recull de premsa
Paluzie: "Catalunya sortirà de la crisi malgrat Espanya i ho farà més ràpid si deixa anar el llast d'un govern que actua contra els seus interessos"
"En els darrers vint anys, els anys que fa que es va inaugurar la línia d'alta velocitat Madrid-Sevilla, no s'ha invertit [a Catalunya] en una línia de mercaderies per apropar-les al seu mercat principal, l'europeu".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Ens vénen a dir que la vida que vivim cada dia és una pura fantasia sense base real. No en fem cas"
"Els intel·lectuals "neofalangistes" ens adverteixen del que "passa" a Catalunya: resultaria que, convenientment manipulada, una part de la població catalana hauria fugit del món tangible i s'hauria instal·lat en una realitat paral·lela".
 ·
Crònica · Informe SIC
Nerviosisme a la Moncloa i al CNI
En una de les darreres reunions de la comissió d'intel·ligència creada per ordre de la presidència del govern espanyol amb l'objectiu d'estudiar el "problema catalan" i arribar a destruir o aigualir el secessionisme a Catalunya, ha acabat com el rosari de l'Aurora. Retrets, manca de coordinació i d'estratègia, i també ineficàcia. L'entorn de Soraya "i els seus nans" ha acusat els seus equips a Catalunya de no haver aconseguit pràcticament cap dels objectius establerts en l'estratègia.
Opinió
Mossos - Policia de Catalunya: ho hem fet prou bé?
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC)
Avui el Conseller Ramon Espadaler ha complert amb diligència la seva compareixença al Parlament i, amb valentia política, ha defensat el Departament, el cos de Mossos d'Esquadra i la presumpció d'innocència de 8 dels Mossos del malaguanyat operatiu fallit a Ciutat Vella.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí