Dijous, 11 de juny del 2015 | 19:30
Opinió
Sociovergència 'on fire'
Saül Gordillo
Periodista
Malgrat el procés sobiranista, l'anunci d'eleccions plebiscitàries per al 27-S i el retrocés dels socialistes al món municipal, CiU ha sorprès amb nombrosos pactes locals amb el PSC.
Opinió · Política catalana
Ni cas, President. Ara unitat i pluralitat cap al 27S
Miquel Sellarès
Periodista
La sentència era d'esperar. Pitjor: el TC, tots ho sabem, és un organisme de l'stablishment de l'Estat i del nacionalisme espanyol. Res a dir, doncs. Sols resta agraïr una vegada més que l'Estat sigui, dia a dia, el principal promotor de l'independentisme de Catalunya, una part de la nostra nació.
Crònica · Afers religiosos
Contradiccions i ambigüitats de Teresa Forcades
Les contradiccions i les ambigüitats de la monja o ex monja Teresa Forcades afecten negativament la seva credibilitat com impulsora i líder del Procés Constituent.
TribunaTV · Política
Els partidaris del No d'UDC editen un vídeo
La fotografia
Acord històric al País Valencià
Puig, Oltra i Montiel han canviat la història recent del País Valencià aquesta setmana en signar l'acord programàtic per a configurar el govern de la Generalitat valencià. Encara resta designar el president.
Crònica · Política catalana
Colau comença a aterrar a l'Ajuntament de Barcelona
Ada Colau, líder de BComú, tenia i encara té inexperiència en la política institucional. Les primeres declaracions d'ella i d'alguns dels seus col·laboradors més directes potser van acontentar els sectors més radicals de la seva coalició però van espantar l'stablishment així com diferents sectors de la societat catalana que tenen por que es perdi el model d'èxit de Barcelona, futura capital del nou estat català.
Recull de premsa
Tresserras: "L'independentisme es proposa ara convocar la població el 27-S a renovar el seu compromís amb la llibertat"
"Van ser unilateralment concebudes i desplegades les condicions de la Transició així com totes les legitimacions, les legalitzacions i els límits que en derivaren, inclosos els de la Constitució".
Recull de premsa
Oliveres: "Espanya és un país de mediocres polítics. Deixem-los!, anem-nos-en!"
"Un polític mediocre, en ser-ne, enganya la ciutadania a la qual diu que vol servir".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí