Dilluns, 20 de març del 2017 | 13:58
Opinió · Política catalana
Més que el COM, el PER QUÈ.
Carme Arenas
Escriptora
Hem arribat sens dubte al moment decisiu d'aquest procés nostre cap a un país nou i diferent. De mica en mica, hem caminat des de la societat civil cap a la política.Ha costat, perquè en aquests anys, tant si comptem des del 2010 com si ho fem des del 2014 (9N), no sempre els ritmes  entre la política i la societat han anat compassats.
Opinió · Política catalana
Els deures del PDeCAT
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
No són bons moments per la neoconvergència. Malgrat que el relat internacional del Procés acabarà convertint als inhabilitats pel 9N en màrtirs de la democràcia –i més aprofitant la deixadesa de la diplomàcia pública espanyola, que és ben poc sibil·lina–, els judicis del cas Palau i
Recull de premsa · Política catalana
Puigdemont-Junqueras: "No se'ns acudeix pensar que el futur de Catalunya, dels ciutadans de Catalunya, no el decidiran els seus ciutadans i sí el Govern espanyol"
En un article conjunt al País el president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el vicepresident Oriol Junqueras, asseguren "Farem el que calgui i més perquè els ciutadans de Catalunya puguin votar el 2017, en un referèndum d'autodeterminació".
Notícia · Política catalana
Marta Rovira: 'Estem il·lusionant la gent a través de les oportunitats que ens dóna poder construir un Nou País'
Aquest cap de setmana Esquerra Republicana ha fet un desplegament sense precedents, ni tan sols en campanya electoral, ubicant més de 145 parades de forma simultània arreu del país, incloent-hi totes les capitals de comarca. Aquesta acció, aquesta 'macroparada', s'emmarca dins de la campanya participativa 'La República que Farem'.
La fotografia · Política
Nou fracàs de convocatòria de Societat Civil Catalana
Nomès unes 6.500 persones, segons la Guàrdia Urbana han acudit a la crida de Societat Civil Catalana (SCC) i s'han manifestat aquest diumenge a Barcelona amb el lema "Per la democràcia, llibertat i la convivència, aturem el cop" i per rebutjar el Procés independentista.
Recull de premsa · Política
Casas: "Espanya vol guanyar deu a zero. És el mateix patró que apliquen per afrontar el procés català"
En un article a Nació Digital Ferran Casas afirma que "L'evidència que la lluita armada no ha estat un vehicle eficaç per avançar nacionalment i la pressió política de l'esquerra abertzale han acabat provocant, gairebé per decantació, el final de l'activitat d'ETA i el seu desarmament, que es concretarà el 8 d'abril.
Recull de premsa · Política
Álvaro: " És ingenu pensar que una sortida per posar fi al procés seria el mateix que una solució del problema"
En un article a la Vanguardia Francesc-Marc Álvaro assegura respecte la sentència del 9-N  que "el canvi de rasant hauria de servir perquè l'independentisme fos menys naïf i tingués una visió més complexa del terreny de joc"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí