Dimarts, 9 de juliol del 2013 | 18:29
 ∑
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Desapareix l'Àgora després de 14 anys
Quan no hi ha estrat√®gia ni projecte audiovisual (i menys de comunicaci√≥) es pot entendre que els actuals dirigents pol√≠tics de TVC autoritzin la desaparici√≥ d'un dels programes m√©s emblem√†tics de la cadena nacional p√ļblica catalana.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
PSC oficial: no és això, companys socialistes
El nostre col¬∑lectiu, fidel a sumar i a cohesionar les forces pol√≠tiques catalanistes i sobiranistes de clar origen democr√†tic, lamenta la imatge i el discurs que estan donant tant el primer secretari del partit dels socialistes, Pere Navarro, com el seu portaveu al Parlament de Catalunya, Marurici Lucena, qui fa algunes declaracions pr√≤pies del malaurat humorista Gila. ¬ŅCom es pot entendre, si no, que Lucena digui que el pla que ha sortit de la reuni√≥ dels barons del PSOE a Granada era un "federalisme que √©s gaireb√© la independ√®ncia"?
 ∑
La fotografia
La Diputació de Lleida intensifica la seva campanya d'estiu per atraure turisme a la Val d'Aran i el Pallars Sobirà
La Diputació de Lleida ha intensificat la campanya d'estiu a través dels mitjans i suports aliens i també dels seus propis canals de difusió, com ara la revista Ara Lleida per tal d'atraure turisme a les comarques de Lleida, especialment a la Val d'Aran i el Pallars Sobirà, després dels danys provocats pels aiguats. 
Opinió
Triar partit o triar espai?
Josep Poca
Escriptor
Triar un espai lliure, em refereixo. I quan dic això, tinc molt present personatges de la vida política d'aquest nostre país. Vull creure que les persones que han entrat en la vida política, han anat a la recerca del partit la ideologia del qual fos més propera als seus pensaments, sentiments o desitjos, encara que no combreguessin en tots els seus postulats.
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
Les oportunitats del TIC català
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Sillicon Valley ha esdevingut la referència pel que fa a les noves tecnologies. Allà s'han forjat bona part de les principals companyies tecnològiques, que ens han dotat d'importants productes i serveis, que ens acompanyen en el nostre dia a dia.
 ∑
Recull de premsa
Culla: "Sánchez-Camacho exhibeix un perfil d'indiscreció i lleugeresa incompatible amb el lideratge del partit"
"La gradual difusió del contingut de la xerrada està causant un dany irreparable a la imatge tant interna com externa de la presidenta del PPC".
 ∑
Llibres / revistes
Espriu narrador
 ∑
Recull de premsa
Carod: "A la independència no només li cal un patriotisme generós, sinó intel·ligent"
"Una composici√≥ demogr√†fica tan plural exigeix un discurs nacional molt c√≠vic, cohesionador i inclusiu, pel qual tothom acabi sentint-se part del mateix poble, el catal√†, i ning√ļ no temi ser-hi rebutjat, tant se val el seu origen".
 ∑
Crònica · Política catalana
CDC consulta la militància
La situació política de Convergència Democràtica és complexa tant a l'interior del partit com en el govern de la Generalitat. Són conscients, dins del partit, que CDC és l'eix central del sobiranisme i que sense ells s'hauria de replantejar tota l'estratègia cap al dret a decidir i cap a la plena sobirania nacional del país. Però l'ofec econòmic que pateix el govern, l'afer del Palau que afecta el finançament del partit i la imputació de Pujol en el cas de l'ITV ha colocat la direcció de CDC en una situació que necessita el suport, l'escalfor i la cohesió de la base del partit.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠