Dilluns, 14 de novembre del 2011 | 19:40
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Duran i Mas, després del 20-N
Els sectors més moderats i pragmàtics de CiU veien i veuen a Josep Antoni Duran Lleida com el cap de llista pel 20-N capaç de frenar les aspiracions del PP de ser decisius a Catalunya. Aquest element ha permès al dirigent d'Unió ser respectat pels sectors sobiranistes de CDC, que li atorguen aquesta funció.
Opinió · Política
L'espoli de l'aigua
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Per a Catalunya no és el mateix el Partit Popular que el Partit Socialista, diu un dels eslògans més sentits d'aquesta campanya electoral. És veritat: per a Catalunya no és el mateix, malgrat que tots dos partits s'uneixen quan cal per anar en contra dels interessos catalans.
 ·
Notícia · Societat civil
L'ICPS corrobora les dades del CEO sobre el suport a la independència
L'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), un ens adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha fet públic aquesta setmana el resultat d'un estudi que corrobora les dades de suport a la independència a Catalunya que ja va presentar el Baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO).
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
L'entrevista
El president del Barça Sandro Rosell ha estat entrevistat a Qatar, on ha repassat el passat, futur i present del club blaugrana. Ha estat una entrevista sense més, a la que els mitjans de l'estat han donat molt ressò.
 ·
Notícia · Política
Duran acusa a PSC i ERC d'haver donat al PP "un protagonisme que no hauria de tenir" a Catalunya
Segons el dirigent democristià, ha estat la manca de voluntat de socialistes i republicans el que ha abocat al Govern a pactar amb el populars en temes clau com els pressupostos.
 ·
Notícia · Política
Junqueras: "Estem en campanya permanent fins el dia de la victòria"

El president d'Esquerra afirma, en l'acte central de campanya celebrat al Palau de Congressos de Barcelona, que el 20-N serà un plebiscit a la 'nova ERC'. Alfred Bosch i Joan Carretero han secundat a l'historiador en el míting.

 ·
Notícia · Societat civil
Milers de persones es manifesten a Palma contra les retallades del PP
Els manifestants van clamar per la protecció de l'escola pública, la llengua i el territori sota el lema "Pels nostres drets, prou de retallades".
 ·
Notícia · Política
"L'economia requereix intervenció pública. Els països que millor han aguantat tenien un sector públic potent"
El candidat d'ICV-EUiA, Joan Coscubiela, ha defensat la reactivació econòmica a través de dues vies: "La capacitat de l'empresa privada de dinamitzar l'activitat econòmica i de la del sector públic per estirar del carro".
 ·
Notícia · Política
"No ens endossaran un duo de flabiols com si fos un concert econòmic"
A una entrevista concedida al setmanari El Temps, Alfred Bosch, cap de llista d'Esquerra - Reagrupament - Catalunya Sí a les eleccions al Congrés, ha dit que no és partidari d'un front comú pel pacte fiscal: "Nosaltres hi anem a aconseguir la independència política. El peix al cove ja s'ha acabat".
 ·
La fotografia · Política
Amaiur omple Anoeta en una demostració de força de cara el 20-N
Les expectatives electorals dels abertzales creixen i un sondeig de Gara afirma que la coalició guanyaria els comicis a Euskadi. El diari Deia, per la seva banda, la situa darrere el PNB disputant-se el segon lloc amb el PSE.
 ·
Recull de premsa · Política
Casas: "Tocar el voraviu amb la llengua o els toros serà rendible políticament passat el 20-N"
"Potser vaig errat, però tot apunta que intenten aprofitar-se de la memòria de peix dels catalans: no fer por i presentar Rajoy com un dirigent eficaç" ha sentenciat Ferran Casas.
 ·
Recull de premsa · Política
Joan B. Culla: "Zapatero deixa als seus un llast molt pesant. El PSOE es mereixia deixar el poder d'una manera més digna"
"Davant la impossibilitat d'exhibir l'obra de govern feta [...] el partit socialista es veu obligat a fer una trista campanya de la por".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí