Dimecres, 28 d'octubre del 2015 | 13:51
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Podem dir que ning√ļ no en sabia res?
L'Estat està en plena ofensiva contra Catalunya: cal avortar que Artur Mas sigui elegit president de la Generalitat i també el procés sobiranista i el seu mandat del 27-S.

Per ara, l'Estat no ha fet sin√≥ aprofitar totes les escletxes del model catal√† d'aquests √ļltims quaranta anys, que fins ara havia tolerat amb els diferents pactes per mantenir la seva estabilitat, consolidant el seu establishment i els seus poderosos.

Opinió · Política catalana
Una majoria insuficient
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
√Čs veritat que, a les eleccions parlament√†ries del 27 de setembre, van guanyar els partits independentistes. Per√≤ la dificultat per formar un govern que culmini l'objectiu de la transici√≥ nacional s'explica per la ra√≥ que Junts pel S√≠ no va aconseguir una majoria suficient.

 ∑
La fotografia · Política catalana
27 d'octubre: s'obre el proc√©s cap a la Rep√ļblica catalana
Junts pel Sí i la CUP han donat el pas més important de la història moderna de Catalunya iniciant els tràmits al Parlament per obrir el procés constituent no subordinat al Tribunal Constitucional.
 ∑
Notícia · Internacional
Concentració a Barcelona pel World Kobane Day
La decidida resistència dels homes i les dones kurdes en aquesta regió fronterera estratègica del Kurdistan sirià (Rojava) va inspirar a la gent i els governs de tot el món quan van repel·lir,
amb èxit, el setge de la seva ciutat Kobanê per l'Estat Islàmic (IS) fa poc més d'un any.
 ∑
Recull de premsa
Partal:"Si fins ara sabíem per experiència pròpia que l'estat sempre està disposat a pegar, anotem el canvi: ara nosaltres sembla que pegarem tant com ells"
A l'editorial de Vilaweb el seu director Vicenç Partal ens avisa que el combat ja s'ha ininiciat  "Això que vam viure ahir, si em permeteu el símil, va ser un gran combat de boxa. Jo no sóc ni partidari ni
 ∑
Recull de premsa
Rahola: "Utilitzaran tot el que tinguin a mà per impedir que l'envit català triomfi. I la Fiscalia certament està molt a mà"
En un article a la Vanguardia la periodista Pilar Rahola critica la instrumentalització de la justícia "Cada data catalana té el seu ­àlter ego transmutat en desenes de policies entrant en cases marcades, hores de registre com si haguessin trobat
 ∑
La fotografia · Política catalana
Colau defensa l'impuls d'una Rep√ļblica catalana sobirana
Barcelona en Com√ļ aspira a tenir grup propi al Congr√©s i marca dist√†ncies amb Podem, al qual demana valentia per aparcar les seves sigles a Catalunya

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠