Dijous, 26 de gener del 2012 | 19:34
 ∑
Crònica · Euskal Herria
Un Ministre de l'Interior amb ganes de guerra
Jorge Fernández Díaz ha visitat Euskadi i lluny d'utilitzar un discurs positiu i esperançador, en consonància amb els nous temps oberts, ha optat per provocar inquietud entre els bascos.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Conferencia Episcopal Catalana en crisi
La Conferència Episcopal Catalana (o Tarraconense) està en crisi. Els bisbes de les 10 diòcesis del país acaben de celebrar la seva periòdica reunió aquest darrers dimarts i dimecres.
 ∑
Crònica · Internacional
Reducció i reorientació del poder militar nord-americà
Toni Reig
Periodista
Els equilibris de poder a nivell mundial estan canviant i el poder militar dels Estats Units s'adapta als canvis.
 ∑
Notícia · Societat civil
Tot a punt per a la casserolada de Felanitx contra Bauz√°
Demà es farà finalment el Consell de Govern a Felanitx previst per a la setmana passada. Després de la reculada inicial, provocada pels nirvis que han causat a l'exectiu l'escridassada de Bauzá a Sa Pobla i les continuades protestes contra Isern, finalment el Govern ha decidit mantenir la convocatòria.
 ∑
Notícia · Internacional
L'√ļltima enquesta sobre la independ√®ncia d'Esc√≤cia situa els partidaris del 's√≠' en un 44%
El sondeig, publicat per la revista 'New Statesman' el mateix dia que Salmond ha anunciat els seus plans pel referèndum mostra que el 'no' guanyaria per un ajustat 45%.
 ∑
Recull de premsa
"Els Mossos han d'entendre que no treballen en una multinacional o una gran fàbrica, sinó que treballen pels nostres ciutadans"
Miquel Sellar√®s denuncia el "el frac√†s en bona part de la formaci√≥ que durant diverses etapes s'ha produ√Įt a l'Escola de Policia".
 ∑
Recull de premsa · Política
"CiU sovint es fa un embolic sobre si el pacte fiscal és una estació a mig camí en la transició que promet, o si és la condició per evitar-la"
Salvador Card√ļs recorda que "encara queda per considerar, en la pol√≠tica catalana, la perspectiva llarga, all√≤ que per a CiU √©s la "transici√≥ nacional"".
 ∑
Crònica · Política catalana
El moment escocès de l'independentisme català
Roger Buch
Politòleg
Hist√≤ricament l'independentisme catal√† s'ha emmirallat en molts pa√Įsos que han lluitat per la seva llibertat. La influ√®ncia d'aquestes experi√®ncies s'ha notat en les estrat√®gies per√≤ tamb√© en les nomenclatures de les organitzacions.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠