Dimarts, 18 de desembre del 2012 | 18:56
 ∑
Notícia · Illes Balears
Manifestació a Palma en defensa de la llengua i l'ensenyament
L'Obra Cultural Balear (OCB) ha fet una crida aquesta setmana a la societat civil balear a participar en una concentració a favor d'un model propi d'ensenyament i en contra la política d'extermini de la llengua del govern Bauzá.
Opinió · Illes Balears
L'afirmació d'un país
Damià Pons
Escriptor
El passat divendres dia 14, l'Obra Cultural Balear (OCB) va celebrar, un any m√©s, la Nit de la Cultura. L'Auditori de Manacor va omplir-se de gom a gom i la fraternitat patri√≤tica i un estat d'euf√≤ria fonamentat en l'autoconfian√ßa ompliren a vessar la majestuosa sala. L'acte va ser magn√≠fic a tots els nivells: tant els discursos ‚Äďespecialment remarcables els de Jaume Mateu i d'Isidor Mar√≠‚ĒÄ com les actuacions musicals i teatrals.
 ∑
Notícia · Llengua
La presència del català a les aules s'estanca durant el 2011
L'√ļs del catal√† a l'ensenymanet del pa√≠s s'ha estancat segons un estudi estudi de la xarxa CRUSCAT de l'Institut d'Estudis de Catalunya (IEC), que informa que la llengua pr√≤pia no evoluciona per la gesti√≥ a la contra del poder estatal.
 ∑
Recull de premsa
Soler: "Junqueras no està disposat a compartir el desgast d'un any complicat sense tenir garantida la recompensa"
"Les pretensions de CiU no s√≥n tan forassenyades [...] per√≤ Junqueras, poc amic de les sorpreses d'√ļltima hora, tem que l'hagin volgut acorralar".
 ∑
Recull de premsa
Gordillo: "El dret a decidir no prosperarà si persisteix la sospita de corrupció"
"Si de veritat volen la independència, primer toca fer neteja".
 ∑
Recull de premsa
Casas: "Sense un govern fort Mas està condemnat al fracàs"
"O [Mas] accepta les condicions de Junqueras (tibant la relació amb Duran fins a entrar en un terreny de veres desconegut) o ho reenfoca tot plegat, desfigura el seu programa i busca l'acord amb el PSC".
 ∑
Recull de premsa
Gifreu: "La gravetat √©s m√†xima: mai ning√ļ no s'havia atrevit a proposar-nos esborrar 35 anys d'escola catalana"
"La democràcia a l'espanyola no ha pogut liquidar la voluntat i els sentiments d'un poble que només té una matèria primera de valor incalculable: la llengua".
 ∑
Crònica
Catalunya: servir el país des d'Interior
Tres-cents anys de mancances, de no poder gaudir d'estructures d'Estat, d'√©sser un pa√≠s ocupat i de tenir unes forces de seguretat i defensa del pa√≠s dirigides des de la metr√≤poli ha creat una societat que a dia d'avui veu alineat el seu pensament sobre les q√ľestions de defensa i seguretat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠