Dimarts, 21 de abril del 2015 | 19:02
Opinió
24A, 24M, 11S, 27S: desconnexió i ofensiva
Miquel Sellarès
Periodista
L'Estat, els poderosos d'Espanya i Catalunya, i les forces nacionals espanyoles llançaran després de les municipals (en les properes setmanes) una forta ofensiva per terra, mar i aire per a desestabilitzar, desorientar i atemorir la societat catalana. L'Estat intentarà refredar la majoria social sobiranista a Catalunya.
Crònica · Seguretat
Un problema de seguretat
Marc Costa
Advocat i politòleg
En un món globalitzat com el nostre, on els diferents riscos i amenaces que poden posar en perill la nostra seguretat no coneixen fronteres, Catalunya deu ser l'única regió europea on el principal cos policial que s'encarrega de vetllar per la seva seguretat no té cap competència, capacitat ni oportunitat de poder participar en qualsevol de les principals organitzacions internacionals que s'encarreguen de vetllar per la seguretat no només dels seus territoris, sinó de la seguretat internacional en general.
La fotografia
Les recomanacions de Tribuna.cat per al Sant Jordi 2015
Des de Tribuna.cat volem celebrar la diada de Sant Jordi d'enguany amb 5 monogràfics, unes lectures que hem cregut imprescindibles per la diada 2015, marcada per la proximitat de les eleccions municipals, l'horitzó del 27S i les encara fermes i persistents manifestacions i concentracions de la societat civil catalana.
TribunaTV
#24A: omplim l'Anella Olímpica
Crònica · Tecnologia i país
El .cat: una dècada exitosa
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
El domini que representa la comunitat cultural i lingüística catalana a la xarxa d'internet ha assolit aquest mes d'abril del 2015 una nova fita històrica: superar els 88.000 dominis actius i apropar-se als 90.000.
Recull de premsa
Villatoro: "Espanya és tan nacionalista que si apareix un partit nou ha de demostrar la seva lleialtat a la nació"
"Podem ha donat instruccions a totes les seves organitzacions de desmarcar-se dels discursos dels altres nacionalismes. Ciutadans no ho necessita".
Recull de premsa
Colominas: "Cal treballar molt en aquests propers cinc mesos, aprofitant les lliçons quebequeses i escoceses"
"En els referèndums, el recompte és únic i tots els vots valen el mateix. De cara al 27-S, cal fer entendre que ens movem en una lògica nova, diferent, en què el recompte és únic i que cal mobilitzar tots, tots, els electors partidaris del sí".
Crònica · Illes Balears
Cristòfol Soler, escollit president de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca
Després d'un parell d'intents, el 2014, de crear una ANC a les Illes Balears (dos intents frustrats) aquesta setmana una sèrie de sectors a l'entorn dels partits polítics mallorquinistes, el Grup Blanquerna, l'OCB i altres plataformes i assemblees pel dret a decidir han creat l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM).
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí