Divendres, 27 de maig del 2016 | 20:22
Opinió · Política catalana
La trampa del referèndum
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari

Tot el conflicte recent entre Catalunya i el Regne d'Espanya prové de la negativa a celebrar un referèndum sobre la independència. Després de les últimes eleccions espanyoles l'únic acord ferm entre el PP, Ciutadans i PSOE va ser la seva negativa a permetre un referèndum com el d'Escòcia.

Crònica · Seguretat
No caiguem en la provocació !!
Mònica Sellarès
Demà dissabte i coincidint amb la celebració del Dia de les Forces Armades està previst que centenars d'ex legionaris vinguts d'arreu d'Espanya es manifestin pels carrers de Barcelona en defensa afirmen de  " la Constitució, de l'exèrcit, de la unitat d'Espanya i de la Germandat que l'Ajuntament vol expulsar de les antigues casernes de Sant Andreu".
Crònica · Afers religiosos
Santuari de l'Ecologia, mossèn Dalmau i Muriel Casals

El Dia Mundial del Medi Ambient es celebra el 5 de juny a tot el món. Serà una gran celebració a Gallifa, petit poble del Vallès i una gran jornada reivindicativa a Barcelona a favor de les Terres de l'Ebre.

Opinió · Societat civil
Prou!
Marc Costa
Advocat i politòleg
Ja n'hi ha prou. Ja n'hi ha prou d'anar qüestionant, desqualificant i erosionant constantment el cos de Mossos d'Esquadra, el nostre propi cos de policia, d'una manera tant barroera i irresponsable com s'està fent, especialment per part dels nostres mitjans de comunicació i, 
La fotografia · Política
Puigdemont rep a Palau a l'ambaixador dels Estats Units
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut al Palau de la Generalitat a l'Ambaixador dels Estats Units a Espanya, James Costos. És la primera trobada que mantenen ambdos dirigents. Pèviament Puigdemont s'havia reunit amb el cònsul d'aquest país, Marcos Mondejana.
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
NacióDigital constitueix el seu Consell Editorial
NacióDigital ha constituït aquesta setmana  el seu Consell Editorial, un ens consultor format per 21 experts en diversos àmbits de la societat, la cultura, la ciència i el món de l'empresa. El Consell Editorial neix amb la voluntat d'assessorar el mitjà pels reptes del futur, tant pel que fa el tractament dels continguts com en l'àmbit tecnològic.
Recull de premsa · Política catalana
David Miró: "Incentius electorals"
En un article al diari Ara el periodista Davis Miró assegura que "ningú del camp independentista" estaria interessat a avançar les eleccions catalanes. I explica el perquè ho creu.
Recull de premsa · Societat civil
Álvaro: "Més enllà de l'ANC"
En un article a la Vanguardia el periodista i escriptor, Francesc-Marc Álvaro afirma respecte l´ANC que " les pugnes entre bàndols han traslladat a l'opinió pública la idea que la màgia s'ha esgotat. L'ANC no ha pogut esquivar alguns dels mals i dels tics que afecten els partits i, avui, és encara una eina important però amb menys atractiu i menys autoritat que fa un temps".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí