Dimarts, 18 de novembre del 2014 | 21:15
Opinió
Units per guanyar
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Hi ha una crítica recurrent als partits polítics que es refereix a una suposada incapacitat per prendre decisions sense fer-ne una comptabilitat en funció dels rèdits electorals. És una crítica que té una base real perquè és evident que l'objectiu de tots els partits polítics és obtenir el màxim de suport electoral, però és només una veritat a mitges perquè els autèntics partits de govern situen --han de situar-- el servei a les persones per sobre del rèdit immediat.
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Construir un Estat nou des de la pluralitat d'opcions
És cert que la immensa majoria de la bona gent sobiranista del nostre país que s'aixopluga en la pluralitat ideològica de l'ANC i d'Òmnium Cultural voldria i somiaria amb una llista unitària, per una sola vegada --i amb caràcter excepcional-- que permeti la forma més aproximada a un referèndum o a unes eleccions plebiscitàries.
Opinió
La derrota del neofranquisme
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
El que s'ha anomenat com a caverna, brunete mediàtica o com el Tea Party espanyol, estretament vinculat al nucli dur del Partit Popular, especialment el madrileny, es va anar conformant els anys noranta i ha esdevingut un potent bloc de poder polític i mediàtic al cor de l'Estat.
Notícia
14è simposi sobre la descoberta catalana d'Amèrica
La trobada recull les darreres troballes dels investigadors de l'Institut a l'entorn de la temàtica històrica de la descoberta de catalana d'Amèrica i altres aspectes propers.
Llibres / revistes
Salvats!
Recull de premsa
Álvaro: "CDC, ERC i la CUP haurien d'ocupar-se de trobar la manera d'arribar als 300.000 catalans imprescindibles per saltar la paret"
"Els partits que apostin per un Estat català independent haurien d'aconseguir la majoria absoluta en unes plebiscitàries."
Recull de premsa
Gifreu: "La confrontació pública pel control de la imatge sobre el procés ha estat tan o més important que el conflicte"
"Mai com ara Catalunya havia atret l'atenció mediàtica mundial. Els mitjans reclamen per a Espanya el "model escocès" (per exemple, The Guardian o Bloomberg). Mai una campanya de la causa catalana havia sortit tan productiva."
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí