Tuesday, 10 de May del 2011 | 19:11
 ∑
Crònica · Política catalana
El PSC regala munició a CiU
Mentre el PSC no tingui grup parlamentari propi a Madrid serà invisible i encara que tingui 25 diputats, la representació de Catalunya al Congrés de Diputats se l'endurà CiU. Els socialistes catalans regalen la bandera de Catalunya als nacionalistes i ells apareixen supeditats al PSOE, un partit amb el qual en teoria estan federats però que a la pràctica aquesta relació de federació esdevé de submissió, com s'ha vist avui al Congrés.
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
Cal tornar als orígens: Catalunya, país d'emprenedors!
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Catalunya sempre ha estat un país d'emprenedors. Els catalans sempre hem estat compromesos amb valors com l'esforç, la iniciativa i la capacitat d'endegar negocis, tot aplicant-hi noves idees i innovació. Una prova la tenim en l'explosió industrial que va patir el nostre país, durant el segle passat, on el sector tèxtil va tenir un pes molt específic.
 ∑
Crònica · Economia
Sense crèdit bancari el país no aixecarà el vol
La marca de motos catalana OSSA es planteja de deixar Catalunya per instal·lar-se en un altre territori que li ofereix moltes facilitats. No es tracta de subvencions, sinó de facilitats en l'obtenció de sòl industrial, menys burocràcia i un aval del govern perquè l'empresa pugui accedir al crèdit bancari que ara no aconsegueix.
Opinió · Política
El PSC no existeix
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
A Catalunya ens agrada, massa sovint, fer veure allò que no som. Per exemple, ens volen fer creure que en la política espanyola existeix un subjecte polític autònom i independent que és el PSC.
 ∑
Notícia · Política
L'Escòcia estat entraria a la UE automàticament
Escòcia ja ha passat a la història per la victòria contundent del Partit Nacionalista Escocès a les darreres eleccios. Ara, però, pot deixar una marca imborrable en la història de la Unió Europea per la normalitat amb la qual s'està abordant el seu possible procés de secessió.
 ∑
Notícia · Comunicació
√Čs Pujol el "secret catal√† de l'√®xit" de Salmond?
El 'Financial Times' assegura que el primer ministre escocès ha estat un "deixeble aplicat" de Pujol, però exagera l'aposta secessionista de l'expresident de la Generalitat en els seus 23 anys de mandat.
 ∑
Notícia · Política
Biel Barceló: "El PP no és conscient de la realitat que hi ha aquí. No els agrada com és el nostre país"
Les enquestes afirmen que el PP de Bauzá pot aconseguir la majoria absoluta a les Illes, però el candidat del PSM-IV-Entesa confia en assolir uns resultats que impedeixin que l'ala dura dels 'populars' torni al poder.
 ∑
Recull de premsa
A. Vives: "La q√ľesti√≥ √©s allargar tant com sigui possible l'ombra de la viol√®ncia"
Antoni Vives, escriptor i economista, ha denunciat que l'estratègia espanyola es basa en "assetjar els pobles díscols fins a mirar de trencar-los, de partir-los per la meitat".
 ∑
Recull de premsa · Política
S. Card√ļs: "El nostre problema amb Espanya √©s sobretot de democr√†cia"
Centrat en la falta de tradici√≥ democr√†tica de les institucions, Salvador Card√ļs ha indicat que la independ√®ncia ha de ser presa a favor de la democr√†cia.
Enquesta
A qui votareu en les properes eleccions municipals?
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠