Divendres, 19 de setembre del 2014 | 20:44
Opinió
Rajoy ha de demanar hora a cal Cameron
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
Les paraules del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, celebrant el resultat del referèndum escocès, són d'un patetisme que per força li haurà de passar factura. La gosadia de la ignorància no té límits i en les paraules de Rajoy hi ha el convenciment ridícul que ell ha guanyat.
Crònica · Internacional
La victòria del dret a decidir
Escòcia ha votat aquesta setmana per la independència del país, en un referèndum on hi ha guanyat el NO pel 55,3% dels vots. Si bé és innegable que l'independentisme és ben arrelat en l'estrat polític d'Escòcia i que els escocessos tenen motius econòmics i polítics de sobres per a optar per la independència, aquests no han estat suficients per a fer tombar la balança al cantó del SÍ.
Opinió
L'11-S i l'exèrcit que ens cal
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Entre els molts debats que ens tocarà abordar en aquest procés de transició nacional hi ha la qüestió de la seguretat.
La fotografia
El Parlament fa història
El Parlament català ha aprovat aquesta setmana la llei de consultes, que permetrà la celebració del 9-N. Amb aquesta nova llei el Parlament subratlla una nova data per a la història del país: 19 de setembre de 2014.
Recull de premsa
Culla: "Creuen que esperonant testimonis de baixíssima qualitat i escatimant xifres de manifestants resoldran el 'desafiament català'"
"Jorge Moragas, Victòria Álvarez, Llanos de Luna, José Bono, José Antonio Monago... Amb salvadors com vostès Espanya no necessitarà enterramorts".
Recull de premsa
Xirgo: "Amb tot l'afecte, senyor Gallardón: és vostè un ingenu"
"No s'adonen que aquesta febrada només s'acaba votant, que és el que han fet a Escòcia? No. Fixin-se si n'és de fàcil, de resoldre aquest problema."
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Prou tensions entre Mas i Junqueras
Des del col·lectiu Joan Crexell hem defensat, durant anys, postulats propers a CDC i ERC. No som sospitosos, doncs, d'anar a la contra de Mas i Junqueras. Ara, però, hem de ser conscients que després de l'implosió de milions de persones al carrer el passat 11 de setembre, no ens podem permetre dubtes i frivolitats d'enfrontaments, per lleus que siguin, entre els nostres dirigents.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí