Dijous, 4 de juliol del 2013 | 21:28
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
No destruir més estructures d'estat
Des del col·lectiu Joan Creixell ens dol haver d'escriure les reflexions que fem tot seguit en aquesta crònica. Perquè ens trobem en un moment, a Catalunya, en què cal sumar i no ens convenen els atacs a les nostres institucions, a les persones que les representen i a les polítiques que porten a terme. És l'hora de fer pinya, i per això en els propers mesos el nostre col·lectiu treballarà en base a aquesta perspectiva i seguint aquesta mateixa estratègia.
Crònica · Economia
El Foment del Treball i el Cercle d'Economia es replantegen el dret a decidir
El Partit Popular i Ciutadans, seguint les estratègies i esquemes que els lliura el CNI, les clavegueres i la Fundació FAES, estan desorientats amb allò que ells anomenen la burgesia catalana i els sectors econòmics i financers del país. Ambdós partits van intentar fa uns mesos un gran acte empresarial en contra del dret a decidir que va acabar en llufa amb la celebració d'un simple acte participat pels sectors més retrògrads, espanyolistes i pijos del Foment del Treball.
La fotografia
Tot a punt per la XLV edició de la Universitat Catalana d'Estiu
Torna una nova edició de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), enguany del 16 al 23 d'agost a Prada de Conflent (Catalunya Nord).
Notícia
La via catalana: inscripcions obertes
La cadena humana que ha organitzat l'Assemblea (ANC) pel proper 11 de setembre ja compta amb un full d'inscripcions obert a tothom qui hi vulgui participar. L'ANC s'ha avançat més de dos mesos a la data per tal de fer efectiva la mobilització.
Crònica
Catòlics planten cara a alguns bisbes
A l'anterior crónica era el papa Francesc qui llençava una advertència seriosa als ultres tipus Germinans, mentre que en aquesta crònica s'explica com uns catòlics planten cara a alguns bisbes. La revista El Pregó compta amb una doble secció ("Quadre d'honor" i "Quarto fosc").
Recull de premsa
F.-M. Álvaro: "Dyango és ara sincer i real com els catalanistes 1892. No és l'únic"
"El sobiranisme inesperat Dyango il·lustra el que aquesta passant entre les classes populars, inclòs el petit i mitjà empresariat. El pas de Dyango no és una anècdota. Que no tingui por de dir públicament em sento més català que espanyol ara mateix indica que el canvi de mentalitat que s'ha donat és més profund i de més abast del que sembla".
Recull de premsa
Terribas: "Per què el PP desafia els partits a oblidar reivindicacions nacionalistes quan són els primers a plantejar-les?"
"Fa tres dies, el PP del País Valencià va intentar tirar endavant una proposta no de llei per reivindicar l'origen íber del valencià sense cap aval científic".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí