Dilluns, 18 de juliol del 2016 | 14:03
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Un estiu per a la reflexió de cara a la represa
Hi ha alguns aspectes de la gestió i l'acció política del sobiranisme dels que per prudència política no se'n parla. Però, caldria començar a dir que en diversos sectors es comença a denotar un cert cansament. Així, iniciatives poc pensades i no gaire elaborades ens han portat a patir petits fracassos dels que hauríem de prendre nota.
 ∑
L'acudit · Col·lectiu Joan Crexell
Per Puyal
 ∑
Notícia · Política catalana
Tardà respon a Colau "No emmerdeu ERC en les vostres negociacions amb el PSOE"
El diputat republic√†, Joan Tard√†, ha contestat de manera contundent ¬†al Tweet de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la que aquesta demanava el suport dels republicans per poder fer Xavier Dom√®nech president del Congr√©s "Els n√ļmeros quadren. Catalunya t√© la clau per disputar la presid√®ncia del congr√©s al PP. Esperem una resposta positiva d'ERC i CiU".
 ∑
Recull de premsa · Col·lectiu Joan Crexell
Soler: "El pas decisiu no es farà sense la implicació massiva de tots els que cada Diada hem sortit a compartir somriures"
En un article a l'Ara Toni Soler afirma "La consecuci√≥ d'un estat ha deixat de ser un somni humit per esdevenir una necessitat, la conseq√ľ√®ncia l√≤gica de la nostra maduraci√≥ pol√≠tica. Quan a un territori amb perfil nacional se li concedeix una mica de poder
 ∑
Recull de premsa · Política
Llansana: "Fern√°ndez el conqueridor"
En un article al Punt Avui la periodista, Marina Llansana, critica les maneres de fer del ministre de l'Interior, Jorge Fern√°ndez D√≠az i del govern espanyol vers Catalunya "cada vegada que els nostres governants han d'anar a parar la m√† al FLA de Montoro ‚Äďque obre i tanca l'aixeta dels diners de tots nosaltres‚Äď s'est√† escenificant com funciona aix√≤ del dret de conquesta
 ∑
Crònica · Seguretat
La seguretat nacional, l'assignatura pendent
Marc Costa
Advocat i politòleg
Tribuna.cat vol felicitar a la publicaci√≥ digital¬†Unilateral per la publicaci√≥ de l'article de Marc Costa "La seguretat nacional, l'assignatura pendent". Un artcicle que creiem tota la nostra classe pol√≠tica hauria de llegir. Pel seu inter√©s el reprodu√Įm a continuaci√≥:¬†Catalunya vol esdevenir un nou pa√≠s. Per aix√≤, caldr√† dissenyar tota una s√®rie d'estructures d'estat pr√≤pies que fins a dia d'avui han estat en mans de l'Estat espanyol, entre elles, les relatives a la seguretat nacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠