Divendres, 5 de juliol del 2013 | 21:22
 ·
Crònica · Política catalana
Comença en pilotes, i en pilotes acabarà
Amb un protagonisme exacerbat, nou diputats dirigits per un advocat de La Caixa "en pilotes" han triomfat en aconseguir acomplexar una bona part dels nostres mitjans de comunicació que fa mesos i mesos --de fet, fa anys-- que els hi donen una quota de presència als mitjans superior a la seva representativitat.
Crònica
Conferència nacional d'ERC: full de ruta i estructures d'estat
Miquel Sellarès
Periodista
ERC està en un dels millors moments de la seva història. Durant anys, el partit ha dibuixat, construït i sensibilitzat pràcticament totes les iniciatives sobiranistes del país i ha influït en el full de ruta que ha aconseguit atreure la gran majoria social del país.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
No destruir més estructures d'estat
Des del col·lectiu Joan Creixell ens dol haver d'escriure les reflexions que fem tot seguit en aquesta crònica. Perquè ens trobem en un moment, a Catalunya, en què cal sumar i no ens convenen els atacs a les nostres institucions, a les persones que les representen i a les polítiques que porten a terme. És l'hora de fer pinya, i per això en els propers mesos el nostre col·lectiu treballarà en base a aquesta perspectiva i seguint aquesta mateixa estratègia.
Editorial
Concert, cadena i referèndum
El nostre poble té un full de ruta clar i contundent, i aquest no pot acceptar ni "pastanagues" ni cap pas enrere. Ja hem perdut 40 anys de la nostra història, i ja sabem quin pa hi donen a Espanya.
 ·
NotĂ­cia
Nou format a Tribuna Mallorca
El diari digital Tribuna Mallorca ha renovat el disseny del seu web després d'haver estrenat nou equip editor el passat abril. El Grup Blanquerna, que acaba de refundar-se com a think tank sobiranista, ha près les regnes del web i n'ha reformat de dalt a abaix el seu format.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Amb la ponència, a ERC passem de la ideologia a la política"
"La ponència no és un catàleg definitiu de com serà la república catalana. Transitem des de posicions que vénen d'un sobiranisme molt de proclama a un projecte".
 ·
Crònica · Economia
El Foment del Treball i el Cercle d'Economia es replantegen el dret a decidir
El Partit Popular i Ciutadans, seguint les estratègies i esquemes que els lliura el CNI, les clavegueres i la Fundació FAES, estan desorientats amb allò que ells anomenen la burgesia catalana i els sectors econòmics i financers del país. Ambdós partits van intentar fa uns mesos un gran acte empresarial en contra del dret a decidir que va acabar en llufa amb la celebració d'un simple acte participat pels sectors més retrògrads, espanyolistes i pijos del Foment del Treball.
Donar-se de baixa del butlletĂ­
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí