Dimecres, 27 de abril del 2011 | 19:08
 · Font: www.bcn.cat/estadistica
Font: www.bcn.cat/estadistica
Crònica · Política catalana
Barcelona: la batalla dels districtes
Roger Buch
Politòleg
A Barcelona, els resultats electorals varien moltíssim depenent de cada districte. Aquestes diferències passen a totes les grans ciutats on la distribució de la població segueix criteris de renda econòmica, només cal veure la diferència de preus dels habitatges i també de  llengua, relacionat amb els moments fundacionals de cada barri.
 ·
Crònica · País Valencià
Correa, al costat de Camps
Si fos per ell, Francisco Camps celebraria les eleccions demà mateix. Convocaria els comicis mitjançant un decret d'urgència que esquivara totes les normes i formalismes de què s'han dotat els ciutadans valencians.
 ·
Notícia · Comunicació
El català serà el gran absent de la semifinal al Bernabéu
La UEFA i el Madrid s'oposen a que el català s'utilitzi en la megafonia i els cartells, tot i que des del 2009 és la llengua que acompanya al Barça en tots els desplaçaments de la Champions. El català ha arribat a Ucraïna, per exemple, però no podrà exisitir a Madrid. On són els federalistes?


 ·
Crònica · Pla de lleida
Madrid-Barça: tres consideracions desiguals
Ivan Mambrillas
1. Ara que l'estat de coses futbolístic admet, sembla, una distinció racionalment sostenible entre bons i dolents (no es tractaria, doncs, de la clàssica ceguesa partidista del hooligan, ni del maniqueisme, si es vol, naïf, amb què l'aficionat fervorós jutja tot afer futbolístic o parafutbolístic, sinó d'una distinció objectiva, teòricament informada, entre un comportament virtuós i un de vil).
 ·
Notícia · Política
Jordi Portabella considera que la Feria de Abril esta "al marge de la llei" en termes econòmics
"No es tracta només de la subvenció directa [...] se li cedeix el sòl gratuïtament i ell el cobra i disposa les casetes arbitràriament, el pàrquing també se li cedeix gratis i ell també el cobra", ha explicat l'alcaldable referint-se al president de la FECAC, Francisco García Prieto.
 ·
Notícia · Societat civil
Recta final de la campanya "Mallorca m'agrada"
La campanya "Mallorca m'agrada" entra en la seva recta final amb la vista posada en la Gran Festa "Mallorca m'agrada", que es farà el dissabte 30 d'abril a partir de les 17.00 hores, a la plaça Major de Palma. Les festes de Setmana Santa han estat el marc de nombroses activitats, que han tengut lloc els dies 21, 23 i 25 d'abril.
 ·
Recull de premsa · Economia
F. Cabana: "L'economia catalana ha de mirar Catalunya enfora i no pas Espanya endins"
L'especialista en economia Francesc Cabana ha deixat clars els objectius econòmics que ha de seguir Catalunya, "al marge d'opinions polítiques".
 ·
Recull de premsa · Política
Imma Tubella: "Cal reinventar el país, i amb ell, el seu model econòmic"
Imma Tubella, rectora de la UOC, ha instat les institucions catalanes a "reinventar" Catalunya i el seu model econòmic.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí