Dimecres, 27 de abril del 2011 | 19:08
 ∑ Font: www.bcn.cat/estadistica
Font: www.bcn.cat/estadistica
Crònica · Política catalana
Barcelona: la batalla dels districtes
Roger Buch
Politòleg
A Barcelona, els resultats electorals varien moltíssim depenent de cada districte. Aquestes diferències passen a totes les grans ciutats on la distribució de la població segueix criteris de renda econòmica, només cal veure la diferència de preus dels habitatges i també de  llengua, relacionat amb els moments fundacionals de cada barri.
 ∑
Crònica · País Valencià
Correa, al costat de Camps
Si fos per ell, Francisco Camps celebraria les eleccions demà mateix. Convocaria els comicis mitjançant un decret d'urgència que esquivara totes les normes i formalismes de què s'han dotat els ciutadans valencians.
 ∑
Notícia · Comunicació
El català serà el gran absent de la semifinal al Bernabéu
La UEFA i el Madrid s'oposen a que el catal√† s'utilitzi en la megafonia i els cartells, tot i que des del 2009 √©s la llengua que acompanya al Bar√ßa en tots els despla√ßaments de la Champions. El catal√† ha arribat a Ucra√Įna, per exemple, per√≤ no podr√† exisitir a Madrid. On s√≥n els federalistes?


 ∑
Crònica · Pla de lleida
Madrid-Barça: tres consideracions desiguals
Ivan Mambrillas
1. Ara que l'estat de coses futbol√≠stic admet, sembla, una distinci√≥ racionalment sostenible entre bons i dolents (no es tractaria, doncs, de la cl√†ssica ceguesa partidista del hooligan, ni del maniqueisme, si es vol, na√Įf, amb qu√® l'aficionat fervor√≥s jutja tot afer futbol√≠stic o parafutbol√≠stic, sin√≥ d'una distinci√≥ objectiva, te√≤ricament informada, entre un comportament virtu√≥s i un de vil).
 ∑
Notícia · Política
Jordi Portabella considera que la Feria de Abril esta "al marge de la llei" en termes econòmics
"No es tracta nom√©s de la subvenci√≥ directa [...] se li cedeix el s√≤l gratu√Įtament i ell el cobra i disposa les casetes arbitr√†riament, el p√†rquing tamb√© se li cedeix gratis i ell tamb√© el cobra", ha explicat l'alcaldable referint-se al president de la FECAC, Francisco Garc√≠a Prieto.
 ∑
Notícia · Societat civil
Recta final de la campanya "Mallorca m'agrada"
La campanya "Mallorca m'agrada" entra en la seva recta final amb la vista posada en la Gran Festa "Mallorca m'agrada", que es farà el dissabte 30 d'abril a partir de les 17.00 hores, a la plaça Major de Palma. Les festes de Setmana Santa han estat el marc de nombroses activitats, que han tengut lloc els dies 21, 23 i 25 d'abril.
 ∑
Recull de premsa · Economia
F. Cabana: "L'economia catalana ha de mirar Catalunya enfora i no pas Espanya endins"
L'especialista en economia Francesc Cabana ha deixat clars els objectius econòmics que ha de seguir Catalunya, "al marge d'opinions polítiques".
 ∑
Recull de premsa · Política
Imma Tubella: "Cal reinventar el país, i amb ell, el seu model econòmic"
Imma Tubella, rectora de la UOC, ha instat les institucions catalanes a "reinventar" Catalunya i el seu model econòmic.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠