Dilluns, 18 de abril del 2016 | 13:56
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Opinió · Política catalana
Qui aconsella Lluís Rabell?
Bernat Gimeno
Periodista
Que partits com el PP o Ciutadans posin el crit al cel per l'acció d'Empar Moliner, que va cremar metafòricament una Constitució Espanyola per denunciar la sentència del TC contra el decret de pobresa energètica, no hauria d'estranyar. "Baixesa moral", "actuació despreciable" o "gest insultant" són alguns dels qualificatius que ha hagut de rebre Moliner de part dels garants de la unitat d'Espanya.

 ∑
La fotografia · Societat civil
Aquest diumenge els socis de l'ANC han decidit el full de ruta i el rumb de l'entitat
L'ANC ha celebrat aquest diumenge la seva IV Assemblea General Ordinària (AGO) al Pavelló del Nou Congost de Manresa. L'acte s'ha iniciat amb el visionat d'un vídeo en record de Muriel Casals i
 ∑
Notícia · Política catalana
Jos√© Maria Clavero ha estat escollit nou president de S√ļmate
Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'assamblea General de S√ļmate a les Cotxeres de Sants de Barcelona. En el transcurs d'aquesta Jos√© Mar√≠a Clavero ha estat escollit, per unanimitat, ¬†com a nou president de l'entitat. Clavero ha manifestat el seu comprom√≠s per treballar amb la resta d'actors pol√≠tics per aconseguir la Rep√ļblica Catalana. "La Rep√ļblica ser√† catalan√† o no ser√†" ha afirmat.
 ∑
Notícia · Illes Balears
M√ČS per Mallorca renova els seus √≤rgans directius
M√©s de 350 persones han participat aquest cap de setmana a ¬†l'Assemblea General de M√ČS per Mallorca que ha tingut lloc a ¬†la F√†brica Ramis d'Inca i en el transcurs de la qual¬†¬†David Abril i Bel Busquets han estat elegits com a nous coportaveus.
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Necessitem una confrontació de legitimitats, no pas una cursa de desafiaments amb més testosterona que sentit polític".
En un article a l'Ara Toni Soler considera que hi ha tres tasques que són  urgents. Així, la primera afirma seria "corregir el relat" i es que ens diu al respecte que  "El sobiranisme va adquirir forma d'onada gràcies a un optimisme contagiós. Era un relat necessari en un moment de baix to col·lectiu.
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Huguet: "Tinguem la festa de la democràcia en pau. I menys nervis"
En un article al Punt Avui titulat Democràcia  Josep Huguet  afirma que  sembla que alguns dirigents sobiranistes  "han caigut en la síndrome culer: fer el més difícil, durant molt de temps, amb joc bonic i al final, quan ho tenim a la punta dels dits, desfonar-se". I reclama Huguet que "allò que govern
Opinió · Societat civil
Quo Vadis, ANC?
Marc Costa
Advocat i politòleg

Diumenge vinent tenim l'assemblea general de l'ANC. No hi ha cap mena de dubte que el motor principal del procés independentista ha estat precisament l'ANC, la qual ha aconseguit des dels seus inicis teixir una extraordinària xarxa social amb la qual ha pogut marcar en tot moment el ritme d'aquest procés, facilitant així haver arribat on hem arribat.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠