Divendres, 2 d'octubre del 2015 | 14:23
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
L'enemic interior: els incompetents i els miserables

El col·lectiu Joan Creixell felicita les forces sobiranistes pels resultats del 27-S i creu que ja no hi ha pas enrere possible, i que els resultats, a pesar de l'ofensiva per terra, mar i aire de l'Estat, utilitzant mitjans legals (segons les seves lleis) i també inconfessables, no han pogut aturar la voluntat de la Catalunya multiclassista que vol esdevenir un Estat normal en una Europa de tots.

Opinió · Política catalana
Una injustícia sempre serà una injustícia
Jaume Marfany
Filòleg

L'independentisme ha demostrat tamb√© la seva for√ßa a les urnes. M√©s enll√† de les interessades i m√©s que previsibles lectures unionistes, ha quedat clar que, amb les dades a la m√†, la vict√≤ria dels partidaris de la independ√®ncia de Catalunya ha estat inq√ľestionable.

 ∑
Recull de premsa
Culla:"l'estèril 2,5% de vots captat per Unió és exactament el percentatge que li ha faltat al camp independentista per superar el simbòlic 50%"
En un article titulat "Destrempada irreversible" al País l'historiador Joan B. Culla fa una reflexió al voltant del fracàs electoral d'UDC que s'ha quedat sense representació al Parlament de Catalunya i com precisament els vots que han obtingut són els que han faltat a les opcions independentistes.
 ∑
Recull de premsa
Nadal:"Victòria àmplia,efectes incerts"
En un article al diari La Vanguardia el periodista Rafel Nadal Nlitza els resultats de les eleccions. Aix√≠, per Nadal "Poques vegades uns resultats electorals tan contundents hauran comportat uns efectes immediats tan incert" ja que "A hores d'ara ning√ļ no √©s capa√ß de predir quina agenda pol√≠tica es pot derivar de la vict√≤ria indiscutible de les llistes
 ∑
Crònica · Política catalana
Imperatiu democràtic vers la desobediència civil
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El Regne d'Espanya no ha deixat cap altra camí a la majoria del poble català que seguir el camí de Mahatma Gandhi davant de les reiterades negatives de l'Imperi britànic: la desobediència civil. L'estratègia de ruptura pacífica amb l'Estat espanyol de "Junts pel Si" i la CUP ha obtingut una impressionant

 ∑
Crònica · Afers religiosos
Transgressions a l'ètica política i electoral
Durant a la campanya electoral s'ha transgredit l'ètica política en nombroses declaracions i accions. S'ha practicat el joc brut. Així ho enumerem a continuació:

-Forta ofensiva espanyola per liquidar al sobiranisme i al president Mas: PP, PSOE, Ciudadanos, Podemos, Tribunal Constitucional, tribunals, caverna mediàtica, etcètera.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠