Divendres, 2 d'octubre del 2015 | 14:23
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
L'enemic interior: els incompetents i els miserables

El col·lectiu Joan Creixell felicita les forces sobiranistes pels resultats del 27-S i creu que ja no hi ha pas enrere possible, i que els resultats, a pesar de l'ofensiva per terra, mar i aire de l'Estat, utilitzant mitjans legals (segons les seves lleis) i també inconfessables, no han pogut aturar la voluntat de la Catalunya multiclassista que vol esdevenir un Estat normal en una Europa de tots.

Opinió · Política catalana
Una injustícia sempre serà una injustícia
Jaume Marfany
Filòleg

L'independentisme ha demostrat també la seva força a les urnes. Més enllà de les interessades i més que previsibles lectures unionistes, ha quedat clar que, amb les dades a la mà, la victòria dels partidaris de la independència de Catalunya ha estat inqüestionable.

 ·
Recull de premsa
Culla:"l'estèril 2,5% de vots captat per Unió és exactament el percentatge que li ha faltat al camp independentista per superar el simbòlic 50%"
En un article titulat "Destrempada irreversible" al País l'historiador Joan B. Culla fa una reflexió al voltant del fracàs electoral d'UDC que s'ha quedat sense representació al Parlament de Catalunya i com precisament els vots que han obtingut són els que han faltat a les opcions independentistes.
 ·
Recull de premsa
Nadal:"Victòria àmplia,efectes incerts"
En un article al diari La Vanguardia el periodista Rafel Nadal Nlitza els resultats de les eleccions. Així, per Nadal "Poques vegades uns resultats electorals tan contundents hauran comportat uns efectes immediats tan incert" ja que "A hores d'ara ningú no és capaç de predir quina agenda política es pot derivar de la victòria indiscutible de les llistes
 ·
Crònica · Política catalana
Imperatiu democràtic vers la desobediència civil
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El Regne d'Espanya no ha deixat cap altra camí a la majoria del poble català que seguir el camí de Mahatma Gandhi davant de les reiterades negatives de l'Imperi britànic: la desobediència civil. L'estratègia de ruptura pacífica amb l'Estat espanyol de "Junts pel Si" i la CUP ha obtingut una impressionant

 ·
Crònica · Afers religiosos
Transgressions a l'ètica política i electoral
Durant a la campanya electoral s'ha transgredit l'ètica política en nombroses declaracions i accions. S'ha practicat el joc brut. Així ho enumerem a continuació:

-Forta ofensiva espanyola per liquidar al sobiranisme i al president Mas: PP, PSOE, Ciudadanos, Podemos, Tribunal Constitucional, tribunals, caverna mediàtica, etcètera.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí