Divendres, 3 de juny del 2016 | 19:14
Opinió · Política catalana
Respostes clares i ràpides a les necessitats del món local
Mercè Conesa
Presidenta de la Diputació de Barcelona
La raó de ser de la Diputació de Barcelona no és altra que estar sempre al costat del món local, ja siguin els ajuntaments o els consells comarcals. I en aquests moments, ser útils als governs locals suposa ajudar-los en aquells aspectes més sensibles i urgents que demanda la ciutadania,i que estan relacionats amb les emergències socials derivades de la crisi que afecta el dia a dia de moltes famílies.
Opinió · Política
Confiança
Miquel Strubell
Sociolingüista
A la politica, com en molts altres àmbits de la vida col·lectiva, la confiança és clau. L'intercanvi comercial requereix confiança. El compromís de parella requereix confiança. Qualsevol pacte, acord o promesa (ni que digui escrit amb un tovalló!) requereix confiança. I el sistema polític requereix confiança. Fins i tot un règim dictatorial pot subsistir si inspira confiança.
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Una generació per la República catalana
Moltes circumstàncies i aportacions intergeneracionals, més el sacrifici de les generacions passades, ens han portat a l'actual procés de dignitat nacional. Però ara, al 2016, necessitem que les generacions del segle XXI assumeixin la seva responsabilitat i actuïn desacomplexadement envers Espanya, el seu imaginari col·lectiu i les pors que els seus aparells van crear en les generacions del segle XX.
Notícia · Societat civil
Òmnium presenta la primera edició dels Premis VOC als millors curtmetratges, websèries i micrometratges en català
Òmnium fa una aposta decidida per estimular l'ús del català en el sector audiovisual. És per això que l'entitat cultural ha presentat la primera edició dels Premis VOC (versió original en català), uns guardons que volen posar en valor els millors curtmetratges, websèries i micrometratges produïts en català des de 2014 i fins al setembre d'enguany.
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: "La determinació és la principal virtut de Mas i la tossuderia és el seu principal defecte"
En un article a la Vanguardia el periodista i esciptor, Francesc-Marc Álvaro, reflexiona sobre el futur polític d'Artur Mas. Així, es pregunta al respecte "Es poden reciclar els lideratges? Es poden reinventar les carreres polítiques? Es pot tornar al capdavant d'un projecte quan s'ha fet un pas al costat? Són preguntes obligades quan es parla del futur d'Artur Mas,
Recull de premsa · Internacional
Bella: "Armènia any cent u"
En un article al Punt Avui el periodista Emili Bella analitza el mal moment que passen les relacions entre Turquia i Alemanya sobretot després que aquesta última aprovés ahir, cent-un anys després dels fets, el genocidi armeni  "una resolució que reconeix les matances de 1915 amb un text que,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí