Dimecres, 30 de abril del 2014 | 20:03
 ∑
Notícia
El Tribunal Superior de Just√≠cia de Catalunya insisteix en la destrucci√≥ de la immersi√≥ ling√ľ√≠stica
L'alt tribunal ha desestimat els recursos presentats pels cinc centres escolars del Principat instats a destru√Įr la immersi√≥ ling√ľ√≠stica i aplicar l'aleatori 25% d'hores de classe en castell√†. Rigau ja ha avan√ßat que tornaran a presentar des de la Conselleria d'Ensenyament un recurs en contra de la mesura.
Crònica · Política
Solidaritat amb els independentistes vènets detinguts
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El passat 25 d'abril una enorme manifestació es va apoderar de la plaça de San Marco ade Venècia en solidaritat amb els 23 independentistes vènets i un de sard detinguts el passat 2 d'abril. Desenes de miler de persones van desafiar la prohibició de concentrar-se que havia fet la policia, que tot i així no va es va veure capaç de dissoldre-la.
Opinió
Estratègia deplorable
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Una de les coses que més ha preocupat al nacionalisme espanyol en observar el desenvolupament del procés pel dret a decidir i l'exercici del dret a l'autodeterminació a Catalunya, ha estat el multitudinari suport que la gent hi ha fet d'una manera pacífica i, fins i tot, festiva.
 ∑
Crònica · Pla de lleida
No m'entretindràs més
Ivan Mambrillas
"La tercera via est√† m√©s viva que mai" √©s una afirmaci√≥ an√†loga a "cada cop hi ha m√©s catalans desitjosos de viure sota sobirania novazelandesa" i, tanmateix, el tal predicat pot ensenyorir-se de la discussi√≥ p√ļblica amb la dignitat d'una interpretaci√≥ coherent, i doncs, leg√≠tima, de la realitat, b√© que,¬†com totes ‚ĒÄconcediria Duran‚ĒÄ, ideol√≤gicament interessada.
Opinió
Un cop de puny a la dignitat moral
Xavier Serrahima
Escriptor
Les gens poc sensates declaracions de Pere Navarro despr√©s de la condemnable i injustificable agressi√≥ que sofr√≠ diumenge a Terrassa m'han produ√Įt una tristesa enorme, insuperable.
 ∑
Recull de premsa
Casas: "A Navarro li queda extemporani i fals, per més que l'agressió sigui condemnable"
"Navarro diu que no és cert que la centralitat catalanista s'hagi mogut i sigui al dret a decidir. Però no pot negar que el PSC sí que ha virat".
 ∑
Recull de premsa
Bosch: "Que ning√ļ pensi que el govern espanyol reaccionar√† positivament amb Catalunya oferint-li el que no ha ofert fins ara"
"√Čs probable que hi hagi una oferta de millora del finan√ßament d'aqu√≠ pocs mesos [...]. No obstant, fins i tot en el cas que atorguessin el pacte fiscal, no es pot renunciar a consultar els catalans".
 ∑
Crònica · Seguretat
Clarobscurs en la Diada de les Esquadres
Miquel Sellarès
President del CEEC
La sola presència del Molt honorable President Artur Mas en la Diada de les Esquadres 2014 ha sigut el fet més positiu d'aquesta jornada. Una diada celebrada en uns moments en què la policia de la Generalitat està passant per un període en què la seva imatge ha quedat perjudicada per una sèrie d'afers i actituds que causen gran preocupació no sols al cos mateix sinó també als sectors polítics i socials que han donat suport a aquesta estructura d'estat fonamental.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠