Monday, 2 de May del 2011 | 20:49
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Reial Mourinho
Les reclamacions del Madrid davant la UEFA són la millor prova que José Mourinho és amo i senyor del club blanc i la seva afició. A dia d'avui, José Mourinho és el Reial Madrid. El tècnic portugués ha aconseguit  teixir una quota de poder descomunal per a un entrenador.
Opinió · Societat civil
L'independentisme tranquil
Josep Poca
Escriptor
He retornat a Bonastre després d'assistir a Barcelona, dia 30 d'abril, a la Conferència Nacional per l'Estat propi. He tingut la sensació d'una experiència ja viscuda molts anys enrere.
Opinió · Societat civil
Assemblea Nacional a la tardor
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la Plataforma pel Dret de Decidir
El passat dissabte es va celebrar la Conferència Nacional per l'Estat propi a la fira de mostres de Montjuïc de Barcelona. A  la conferència hi van  assistir, a títol individual, representants de les consultes d'arreu de Catalunya, representants de plataformes sobiranistes i una variada representació de la societat civil catalana.
 ·
Notícia · Euskal Herria
Del "tot és ETA" al "tot és Batasuna": Cop de porta a Bildu i a la democràcia
Demostrant una vegada més que a Espanya la separació de poders és una broma de mal gust, el Suprem ha anul·lat totes les candidatures de Bildu –el que suposa la seva il·legalització de facto en les properes eleccions- i ha tornat a deixar orfe un sector importantíssim de la societat basca.
 ·
Notícia · Seguretat
La jutgessa absolt 'Jona' pels fets del Forat de la Vergonya
Jonathan I.C., conegut com a 'Jona', i Antonio V.V estaven acusats de llençar coets casolans en una protesta contra el Forat de la Vergonya. Durant el judici, un Mosso havia arribat a admetre que coneixia el Joanathan per la seva militància en moviments socials.
 ·
La fotografia · Societat civil
'Mallorca m'agrada' omple de gom a gom la plaça major de Palma
L'acte final de la campanya 'Mallorca m'agrada' ha concentrat més de 10.000 persones a la plaça Major de Palma de Mallorca. Els objectius: la defensa de la cultura i llengua pròpies.
 ·
Notícia · Societat civil
L'Argentina exerceix el dret de decidir
Els catalans residents a l'Argentina, el país del món amb mes comunitats catalanes, es posicionen clarament a favor de la independència. Inspirats en les consultes populars celebrades arreu del mapa de Catalunya, els catalans que resideixen a l'Argentina han exercit, també, el seu dret a vot.
 ·
Recull de premsa · Seguretat
J. Montoto: "Globalment, Interior 'progressa adequadament'"
La Conselleria d'Interior, amb Felip Puig al capdavant, ha sabut entendre la situació de crisi i progressa adequadament. Aquesta és la principal conclusió que n'ha extret l'analista de seguretat, Jofre Montoto.
 ·
Recull de premsa · Política
F. Requejo: "El dret a la secessió anirà a més en les societats del segle XXI"
El catedràtic de Ciència Política de la UPF, Ferran Requejo, ha alertat que el dret de decidir dels col·lectius nacionals és un tema que "anirà a més en les societats del segle XXI".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí