Dimecres, 5 de setembre del 2012 | 19:27
Editorial
12 de setembre
A dia d'avui està molt clar: totes les previsions que hi ha per la marxa de l'Onze de Setembre indiquen que la convocatòria serà un èxit espectacular. La bona gent del país sortirà al carrer i totes les opcions polítiques, amb més o menys fervor, s'hi afegiran per no perdre el tren de la història.
Crònica · Política
La manifestació a punt! Només falten els balcons de Barcelona
Roger Buch
Politòleg
Quan l'Assemblea Nacional Catalana va convocar una manifestació per la Diada, més d'un va respondre amb escepticisme. Per què una manifestació? Si ja se n'havia fet una de ben gran el 2010 i, en principi, no es podria superar ja que, sent explícitament independentista, rebria menys suport...
Opinió · Política
La Diada de l'orgull
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
Cada Onze de Setembre Catalunya celebra una derrota; cada Diada els catalans tenim un bon motiu per sentir-nos un poble orgullós, ric i ple. Aquest cop, la Diada es convertirà en la demostració d'un sentiment majoritàriament estès al nostre país.
 ·
Crònica · Pla de lleida
De la indeturable pèrdua de matisos del catalanisme
Ivan Mambrillas
En un gest anàleg al d'aquell intel·lectual malenconiós que confon l'època en què li feien cas amb els anys d'autèntica puixança cultural, algun element del PSC no pot sinó lamentar que "el catalanisme s'està empobrint" perquè "està perdent matisos". 
Opinió · Seguretat
No caure en la provocació d'un militar franquista
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC)
El nacionalisme català que vulgui assolir la plenitud nacional tot construint l'Estat català i els seus aparells d'Estat, mai no hauria de caure en la pendent de la provocació de la quinta columna espanyola, ni de les clavegueres de l'Estat ni tampoc dels franquistes.
 ·
Notícia · Llengua
La Plataforma per la Llengua llança Catavolta 2.0
El joc planteja 10 preguntes sobre la situació de la llengua en àmbits com els mitjans de comunicació, el coneixement i l'ús del català al territori, la legislació, les noves tecnologies o la immigració.
 ·
La fotografia
"El poble està preparat"
En una roda de premsa a Barcelona, la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha fet un reconeixement a totes les persones, entitats i institucions que "han fet possible que s'hagi arribat aquí, sense elles no podríem dir ara aquesta frase: el poble està preparat".
 ·
Recull de premsa · Política
Cardús: "President: necessitem saber fins on us veieu capaç de portar aquest país"
"¿No és prou clar, a hores d'ara, que sense sobirania no hi ha futur i que sense independència no hi ha dret a decidir res?".
 ·
Llibres / revistes
"El Govern i el Parlament han de ser valents, però la gent i la societat també"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí