Dijous, 14 de novembre del 2013 | 20:23
 ∑
Crònica · Informe SIC
Nerviosisme a la Moncloa i al CNI
En una de les darreres reunions de la comissió d'intel·ligència creada per ordre de la presidència del govern espanyol amb l'objectiu d'estudiar el "problema catalan" i arribar a destruir o aigualir el secessionisme a Catalunya, ha acabat com el rosari de l'Aurora. Retrets, manca de coordinació i d'estratègia, i també ineficàcia. L'entorn de Soraya "i els seus nans" ha acusat els seus equips a Catalunya de no haver aconseguit pràcticament cap dels objectius establerts en l'estratègia.
Opinió
Mossos - Policia de Catalunya: ho hem fet prou bé?
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC)
Avui el Conseller Ramon Espadaler ha complert amb diligència la seva compareixença al Parlament i, amb valentia política, ha defensat el Departament, el cos de Mossos d'Esquadra i la presumpció d'innocència de 8 dels Mossos del malaguanyat operatiu fallit a Ciutat Vella.
Documents
Informe observatori de la llengua 2012
Enquesta
Qu√® afecta l'actual actitud del PSC sobre la q√ľesti√≥ nacional a Catalunya?
Opinió
El puenting
Isidre Palmada
Professor
Quin cap de setmana de puenting, aquest 9 i 10 de novembre! El puenting té això: d'una banda el vertigen, però també la claredat del decidir, o saltes o bé no saltes, no hi ha terceres vies. En aquest cap de setmana, els partits espanyols PSOE i PP, s'han tornat a posicionar. Han declarat de nou que estan allí mateix, en el no a la consulta. 
 ∑
Notícia · Llengua
Llengua catal√†na: normalitzaci√≥ no consolidada per√≤ √ļs creixent
La persecuci√≥ de la llengua catalana al propi territori, un cas √ļnic a tot el m√≥n, no √©s suficient per a fer retrocedir l'√ļs del catal√†. Amb tot, la normalitzaci√≥ ling√ľ√≠stica √©s encara un objectiu no assolit, segons l'estudi¬†Informe sobre la situaci√≥ de la llengua catalana (2012) elaborat per¬†la Xarxa CRUSCAT de l'IEC.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Esplendorós 20 de novembre
El 20 de novembre, data de la mort del vell dictador Francisco Franco (1975), és esplendorós enguany a la capital catalana. Tres actes de significatiu caràcter cívic i eclesial se celebren a Barcelona.
 ∑
Recull de premsa
Foix: "La responsabilitat cau sobre el poder polític que ha utilitzat, manipulat i distorsionat un ens que ha de ser de tots els valencians"
"La r√†dio i la televisi√≥ p√ļbliques de Val√®ncia han estat un instrument per als governs de torn, per√≤ han fet un servei molt feble a dues comunitats unides".
 ∑
Recull de premsa
Card√ļs: "Quan la setmana passada Rajoy descartava una hipot√®tica reforma constitucional, deixava ben poc marge per a les terceres vies"
"En el fons, escur√ßava encara m√©s l'horitz√≥ d'expectativa i contribu√Įa, volent-ho o no, a fer m√©s f√†cil la decisi√≥ sobre el contingut de la pregunta que s'hauria de fer als catalans: clara i dual".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠