Dilluns, 14 de desembre del 2015 | 13:19
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Quin és realment l'inaginari nacional de Colau i Domènech?
Tot i que el 20-D no desperti ni il·lusió ni trempera entre la majoria social sobiranista cal fer una crida a la participació  per tal d'evitar  una victòria de Ciutadans a Catalunya que , per ajustada que fos aquesta, no deixaria de ser  puntada de peu a la voluntat de sobirania del nostre poble.

Opinió · Política catalana
L'hora d'ERC: dignitat i fermesa
Miquel Sellarès
Periodista
En un futur, espero que els historiadors expliquin la prud√®ncia i la paci√®ncia que han tingut les diferents direccions d'ERC dels √ļltims anys, que han encap√ßalat el gir independentista definitiu d'aquesta organitzaci√≥ hist√≤rica del republicanisme catal√†:
 ∑
Notícia · Política
Junqueras:"Ja sabem quina √©s la capital de la Rep√ļblica catalana i no √©s Madrid"
Durant un acte a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa, el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha afirmat  que 'mereixem guanyar, volem guanyar i el que hem de fer és guanyar el 20D'.

 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Llansana: "Iglesias i el referèndum"
En un article al Punt Avui Marina Llansana reflexiona sobre la campanya del 20-D el poc interès que ha aixecat entre els catalans i sobre l'oferta de Pablo Iglesias que si guanya les eleccions convocarà un referèndum sobre la independència de Catalunya.
Opinió · Política catalana
Defensem el mandat democràtic
Ester Capella
Portaveu i regidora del Grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona
Anem a Madrid, hi anem amb dignitat i per dignitat, com sempre hem fet la gent d'Esquerra Republicana i ara hi anem per defensar els nostres vots, el mandat democràtic del 27S.

 ∑
Recull de premsa · Política
Sellarès: "Té futur CDC?"
En un article al diari Ara el periodista Miquel Sellarès fa un repàs a la història de CDC amb ,el que han estat al seu parer, els seus encerts i els seus errors i reflexiona sobre el futur de la formació.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠