Dilluns, 27 de maig del 2013 | 19:08
Opinió · Col·lectiu Joan Creixell
Diplomàtics
Fèlix Martí
Expresident de L'Opinió Catalana
Els sectors més informats de la societat catalana creuen que el camí cap a la independència ja és irreversible. El protagonitzen, per una banda, la ciutadania que ja no està disposada a sofrir més humiliacions culturals, polítiques i econòmiques.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Tota la nació a Brussel·les
Tot i el precedent positiu i la bona imatge que van donar de Catalunya a Europa els eurodiputats Tremosa, Junqueras i Romeva ─i algunes vegades Badia també─, ja és hora de portar el pleit polític de tota la nació a Brussel·les. El primer pas ja s'ha fet, fa uns dies, amb l'acord d'ERC, Compromís i PSM d'establir lligams i estratègies per a consolidar una candidatura unitària de l'esquerra dels Països Catalans a Europa.
 ·
Notícia
L'ANC insta a la sobirania fiscal
L'Assemblea ha engegat una nova campanya amb la qual vol apropar l'Agència Tributària catalana al gruix social del país. A través de la web sf.assemblea.cat s'hi detalla tota la informació i metodologia necessària per a exercir la sobirania fiscal.
 ·
Llibres / revistes
Oasis enmig de la crisi. Pobles i sectors sense atur
 ·
Recull de premsa
Soler: "Podem construir una societat i un estat que sigui garantia dels drets i de les identitats dels seus ciutadans"
"Però no ho farem si ens entestem a substituir la Catalunya real per una Catalunya somniada o enyorada".
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "Els partits de l'oposició valenciana han de recuperar el país començant pel seu nom"
"Cal tornar a l'imprescindible País Valencià, per què? de Joan Fuster, escrit el 1981! L'argumentari és d'una actualitat indiscutible. La tesi de Pau Viciano en l'article esmentat (www.paisvalenciaseglexxi.org) és que ara no es donen les condicions per a una segona batalla de València".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Política
Setmana política amb guspires i debats d'alçada sobre Europa
Poques vegades les agendes polítiques i econòmiques catalana, espanyola i europea es trepitgen com ho faran la setmana que ve. Fins i tot pot ser que saltin guspires i s'encengui algun foc ocasional. Segur que el termòmetre polític s'enfilarà i serà difícil mantenir la temperatura estable, però, almenys, el debat d'alçada sembla garantit. No ho diem per la reunió de dilluns, dia 27, a la seu central del PP.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí