Dilluns, 29 de febrer del 2016 | 13:14
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Crònica · Seguretat
Què en volen fer de les Policies Locals?
Tenim una classe política desinteressada pel tema de la seguretat i, moltes vegades, acomplexada. I això és greu quan ja portem més de quaranta anys d'institucions democràtiques i nacionals. Tot és important menys la seguretat.

 ∑
Notícia · Política catalana
Camil Ros es postula per substituir Àlvarez al capdavant de la UGT
Es confirma que l'actual secretari de Pol√≠tica Sindical de la Uni√≥ General de Treballadors, Camil Ros, optar√† formalment a rellevar Josep Maria √Ālvarez a la secretaria general del sindicat. Ell mateix ho ha reconegut en una entrevista radiof√≤nica en la que ha afirmat que presentar√† la seva candidatura en el proper ¬†congr√©s que s'ha de celebrar√† el proper mes d'abril.
 ∑
Notícia · Cultura
L'exposició "Portalada de Ripoll. Candidatura Patrimoni Mundial UNESCO", al Palau Robert
El Jardí del Palau Robert acollirà , del 2 de març al 10 d'abril, l'exposició itinerant "Portalada de Ripoll. Candidatura Patrimoni Mundial UNESCO", una iniciativa de l'Ajuntament de Ripoll per donar a conèixer la Portalada romànica del Monestir de Ripoll i ampliar els suports a la candidatura.

Opinió · Política
"L'Estat contra la democràcia"
Anna Arqué
Portaveu de l'International Commission of European Citizens (ICEC)
Avishai Margalit introdueix un terme molt interessant al voltant de les concepcions relacionals entre estat i democr√†cia i √©s el de la "societat decent" que el fil√≤sof defineix com "aquella societat que des de les institucions no humil√Įa a la gent".
 ∑
Recull de premsa · Política
Del Toro: "√Čs evident que Espanya √©s un frac√†s com a projecte col¬∑lectiu: la seva ideologia nacionalista √©s la seva pr√≤pia desgr√†cia"
En un article al diari Ara titulat "I us en anireu així?" l'escriptor Suso del Toro explica com va acomapanyar a uns joves universitaris estudiants de magisteri que van organitzar una tancada a la seva facultat en protesta perquè no tenien professors i com els va "recordar que
 ∑
Recull de premsa · Política
Llansana: "Justícia de Catalunya?"
En un article al Punt Avui Marina Llansana fa refer√®ncia a l'acte de presa de possessi√≥ del nou president del TSJC,Jes√ļs Mar√≠a Barrientos, i ens diu al respecte que considera "un gran encert la decisi√≥ del president Carles Puigdemont de no assistir a l'acte de presa de possessi√≥ de Barrientos perqu√® les batalles,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠